Vedete

Dieta Iuliei Vântur. Cum reuşeşte vedeta să scape de kilogramele în plus

Dieta Iuliei Vântur. Cum reuşeşte vedeta să scape de kilogramele în plus camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Iulia Vântur străluceşte, arată impecabil de fiecare dată când apare la evenimente, dar şi atunci când postează fotografii noi pe reţelele de socializare. Cum se întreţine? Este foarte atentă la regimul să alimentar!

Putem spune că Iulia Vântur arată din ce în ce mai bine. Are o siluetă de invidiat , are un chip armonios, parcă întinereşte pe zi ce trece! Vedeta a mărturisit la un moment dat că are mare grijă la regimul său alimentar: "De-a lungul anilor, am încercat multe diete: proteică, disociată, cu supă de varză. M-am şi înfometat ca să slăbesc. (...) Dacă vreau să scap de câteva kilograme, nu mă ating de dulciuri, sucuri de orice fel, consum multă apă şi mănânc salate, fie de fructe, fie de legume.

De ceva vreme am descoperit dieta de dezintoxicare, doar din sucuri făcute din legume şi fructe, o dietă benefică pentru organism, care se ţine de două ori pe an. În timp, am învăţat să mănânc sănătos.", mărturisea aceasta acum ceva vreme. 

Anul trecut, ea şi-a făcut apariţia în România şi a uimit cu silueta sa. A mărturisit că s-a bazat pe dieta ketogenică. Ce presupune aceasta? Este vorba despre o alimentaţie bogată în grăsimi, cu o cantitate moderată de proteine şi una scăzută de carbohidraţi. Mai exact, dieta keto constă în 75% grăsime, 20% proteine şi 5 procente de carbohidraţi. Scopul dietei este de a determina corpul să ardă grăsimi, în locul carbohidraţilor, pentru a produce energie. Când corpul este privat de carbohidraţi, grăsimea se distruge uşor, iar în ficat se formează aşa numiţii corpi cetonici, care sunt metabolizaţi şi transformaţi în energie, în locul glucozei, scrie click.ro. 

Cu o aşa siluetă, cu aşa succes la Bollywood, Iulia Vântur nu are cum să nu fie fericită. Pentru OK! Magazine ea a mărturisit că e mulţumită de cine este astăzi, de toate experienţele minunate pe care le-a trăit: "Da, sunt fericită, sunt mulţumită de ceea ce am devenit. În urmă cu 10 ani, eram ştiristă şi prezentatoare la Dansez pentru tine, la Pro TV. Nu mi-aş fi imaginat niciodată că voi cânta în hindi, că voi avea concerte în toată America, că voi trăi în India şi voi experimenta Bollywoodul, că voi filma la Londra şi că îi voi „bate“ pe unii dintre cei mai valoroşi campioni la kick boxing etc. Am trăit în 10 ani cât să-mi ajungă pentru o viaţă. Sunt fericită şi mă bucur că am avut curaj să ies din zona mea de confort, să descopăr lumea şi, odată cu ea, pe mine însămi. (...) 

În trecut am făcut bungee jumping, am sărit cu paraşuta, însă azi am realizat, o dată în plus, că frica de necunoscut face ca lucrurile să pară mult mai înfricoşătoare decât sunt, de fapt, în realitate. Am ieşit din zona în care mă simţeam în siguranţă, şi am trăit o experienţă minunată. Asta am făcut şi în ultimii ani cu toată viaţa mea."

Iulia Vântur: „Am trăit în 10 ani cât să-mi ajungă pentru o viaţă”

De la blonda din Iaşi, care a devenit cunoscută la Bucureşti - mai întâi la pupitrul ştirilor şi apoi ca prezentatoare a emisiunii Dansez pentru tine - până la roşcata care a luat cu asalt Bollywoodul n-a fost decât un pas pentru Iulia. Stabilită de câţiva ani buni în India şi văzută tot mai des în compania actorului Salman Khan, Iulia profită de orice oportunitate pentru a-şi extinde cariera artistică, în timp ce evită elegant detaliile care-i conturează viaţa sentimentală. Cu mici excepţii, totuşi…

Cât de greu îi este să cânte în hindi? Iulia Vântur a fost sinceră în interviul exclusiv pentru OK! Magazine"La început mi-a fost mai greu, acum sunt familiarizată cu sunetele. Limba o pot vorbi, doar că mi-e mult mai confortabil să vorbesc în engleză cu oamenii din jur."

Foto: Facebook

 

Modifică Setările