News

Divorţ şoc în lumea showbiz-ului! Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău s-au despărţit

Divorţ şoc în lumea showbiz-ului! Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău s-au despărţit camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Păreau că formează o familie frumoasă şi liniştită, dar problemele clocoteau dincolo de ce lăsa artista să se vadă la suprafaţă.

După ce vara aceasta Gabi şi Claudia au petrecut, aparent, o vacanţă fericită cu familia la un resort de lux din Antalya, ea a fost văzută tot mai des singură, doar cu cei doi copii, Gabriel şi Nicolas. Însă, recent, toate pozele de cuplu şi de familie de pe conturile ei de socializare au dispărut, fiind înlocuite de o postare plină de regrete şi dezamăgiri care anunţă finalul relaţiei dintre ei. Semn că fostul crai de Dorobanţi nu a renunţat la stilul lui de viaţă plin de aventuri. Pentru că asta lasă Claudia să se citească printre rânduri:

"După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsă de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni... Renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută!! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu... Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea (copiii mei)! Veţi creşte cu iubire şi linişte... restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne da sănătate, le putem face pe toate! M-aţi întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soţul”... şi-a vândut sufletul pentru nimic şi nu i-a păsat de nimeni şi nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântata tuturor!"

Toată lumea spera că cel care cucerea mereu câte o vedetă sau o fată de oraş precum Andreea Mantea, Rocsana Marcu, Leta Ilie s-a schimbat odată cu nunta şi cu venirea pe lume a copiilor, ba chiar a acceptat o viaţă departe de ispitele Capitalei, la Giurgiu. Dar iată că lupul-şi schimbă părul, dar năravul ba, din mesajul Claudiei reieşind clar că a înşelat-o de mai multe ori pe parcursul căsniciei.  

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările