News

Drama Oanei Niculescu Mizil

Drama Oanei Niculescu Mizil

De trei ani formează un cuplu cu Marian Vanghelie, dar de-abia acum a rămas însărcinată cu copilul lui. Sarcina a fost păstrată în secret până ieri, când, forţată de împrejurări, a mărturisit că aşteaptă un copil. Iată şi motivul secretomaniei.

În timpul percheziţiilor efectuate ieri dimineaţă de DNA în locuinţa lui Marian Vanghelie, edilul sectorului 5 a dat, fără să vrea, din casă, spunând că este îngrijorat pentru sarcina iubitei sale.

După alte câteva minute, la ieşirea din sediul DNA, unde fusese audiată în dosarul în care este cercetat iubitul său, Oana Niculescu Mizil a confirmat faptul că este însărcinată, precizând că va avea un băiat.

Şi, într-adevăr, prin bluza largă puteam întrezări un început de burtică de gravidă, ea fiind însărcinată în patru luni.

Îngrijorarea lui Marian Vanghelie este firească, de vreme ce iubita sa a trecut de două ori prin drama pierderii a două sarcini. O informaţie dată presei chiar de fostul soţ al Oanei, Jimmy Tohme, cu care deputata PSD a avut un mariaj de 14 ani.

În cadrul unui interviu acordat echipei de campanie a Oanei, acum câţiva ani, Jimmy a spus că îşi doreşte foarte mult să devină tată.

„Noi iubim copiii, ne-am dori foarte mult să avem, dar din păcate, până acum, Oana a pierdut două sarcini în momente dure din viaţa ei: pierderea fratelui şi a bunicii. Dar ştiu că suntem oameni buni şi Dumnezeu ne va ajuta cu nişte copii sănătoşi, inteligenţi şi frumoşi“, spunea Tohme.

Fratele Oanei a murit în 2005, la 28 de ani, într-un accident de motocicletă.

Din păcate, Oana nu a rămas repede însărcinată şi, ţinând cont de problemele avute în trecut, e de înţeles de ce a ţinut secretă până acum şi această sarcină. Iar acum va trebui să stea liniştită şi să aibă şi mai multă grijă de ea, având în vedere acţiunile DNA-ului împotriva iubitului său.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările