News

Drama pe care o trăieşte de opt ani soţia lui Răzvan Fodor: „Am început să uit lucruri. Aşa de rău, că mi-e să nu uit care mi-e casa“

Drama pe care o trăieşte de opt ani soţia lui Răzvan Fodor: „Am început să uit lucruri. Aşa de rău, că mi-e să nu uit care mi-e casa“

Are 30 de ani, lucrează în televiziune, este soţia lui Răzvan Fodor, dar, din anul 2011 trăieşte o dramă care pare că nu se va termina niciodată: Irina are pierderi de memorie.

Dezvăluirile au fost făcute de Irina Fodor chiar pe blogul ei, acolo unde a scris că, de ceva timp, a început să uite lucruri.

„De ceva timp am început să uit lucruri. Dar bine de tot, nu aşa. Adică rău. Uit aşa de rău, că îmi e, într-o zi, să nu uit naiba care îmi e casa, şi să intru în a vreunui vecin. Cred că pierderile de memorie au început odată cu sarcina şi de atunci nu am recuperat ce am pierdut. După nouă luni, când îşi face bebe bagajul, pune şi vreo câţiva neuroni de pe la noi, să fie. Cine ştie, dacă i-or trebui cândva?“, îşi începe soţia lui Răzvan Fodor dezvăluirile.

Irina Fodor a continuat, afirmând că are şi momente când merge din dormitor în bucătărie şi uită ce trebuie să facă, dar şi momente când se întâlneşte cu oameni care o cunosc, dar ea nu îşi aminteşte cum îi cheamă pe aceştia: „Câteodată, cobor din dormitor în bucătărie cu gândul să fac ceva anume şi ajung în încăpere cu privirea pierdută. Fodor mă ghiceşte de la o poştă şi mă întreabă: «Ce, ai uitat pentru ce ai venit, este? ». Eu nu-s tâmpită să recunosc, iau în mână primul obiect care îmi sare în ochi şi spun prima frază care îmi vine în minte: «Am venit să-mi fac un ceai!». El se uită la mine şi mai ciudat şi zice: «Aaa, cu mixerul îţi faci tu ceai?!?». Nu mai spun de situaţiile penibile când vin oameni către mine zâmbind şi gata să mă îmbrăţişeze, iar creierul meu scotoceşte disperat în sertare după nume şi informaţii, dar nu reuşeşte decât să mă lase cu ochii goi, cu o mare varză în cap şi într-o situaţie în care, indiscutabil, ajung să mă fac de tot râsul“.