Love Story

După numai patru zile de la divorţul de Sonny Bono, Cher a ajuns din nou la altar. Cea de-a doua căsnicie a divei a durat doar 10 zile!

După numai patru zile de la divorţul de Sonny Bono, Cher a ajuns din nou la altar. Cea de-a doua căsnicie a divei a durat doar 10 zile!

Zeiţa Pop a uimit o lume întreagă când, la nici o săptămână de când fusese pronunţat divorţul de Sonny Bono, în 1975, a fost din nou mireasă. Cântăreaţa a devenit soţia rockerului Gregg Allman, care i-a făcut o impresie puternică încă de la prima lor întâlnire... Viaţa amoroasă a legendarei artiste bate orice film în care a jucat! Tot mapamondul cunoştea cuplul Cher şi Sonny Bono, care nu numai că aveau o colaborare profesională fructuoasă, dar şi o căsnicie reuşită. Reuşită până la un punct... Încă de la vârsta de 16 ani, Cher a dezvoltat o relaţie foarte apropiată cu Sonny, cel care a introdus-o pe divă în entertainmentul american. Înamorată până peste cap, Cher s-a măritat cu mentorul ei pe 27 octombrie 1964, în Tijuana, Mexic. Doar că ceremonia aceea nu avea nicio valoare pentru statul american, motiv pentru care cei doi amorezi au repetat nunta în 1969, după ce a venit pe lume fiul lor, Chaz Bono. Din păcate, nici măcar faptul că deveniseră părinţi nu le-a salvat mariajul, relaţia lor fiind afectată de certuri nesfârşite, violenţă verbală şi infidelitate. Înainte ca divorţul să fie pronunţat, în 1975, Cher era deja implicată într-o idilă de doi ani cu David Geffen, însă nu pe el l-a ales artista atunci când s-a măritat a doua oară.

Modifică Setările