Kate & William

Ei sunt baza! Unde se vor muta prinţul William şi Kate Middleton. Trebuie să fie cât mai aproape de regină

Ei sunt baza! Unde se vor muta prinţul William şi Kate Middleton. Trebuie să fie cât mai aproape de regină camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Ducii de Cambridge se gândesc serios să se mute, pentru a fi cât mai aproape de regină, potrivit unui anunţ făcut marţi.

Prinţul William şi Kate iau în considerare varianta de a se muta lângă castelul Windsor şi vizitează proprietăţile din zonă, notează The Telegraph. Fiindcă ei sunt cei care vor prelua din ce în ce mai multe atribuţii. Baza se pune în ei, fiind tineri şi în condiţiile în care prinţul Harry s-a mutat în SUA, renunţând la statutul său din familia regală.

Ducii de Cambridge momentan stau când la Palatul Kensington din Londra, când la Anmer Hall în Norfolk.

O opţiune demnă de luat în seamă pentru familia lor formată din cinci membri este să stea la Frogmore House, reşedinţa unde s-a ţinut recepţia de nuntă a prinţului Harry cu Meghan Markle în mai 2018.

Proprietatea este disponibilă şi se află foarte aproape de castelul Windsor, locul în care regina se va întoarce din vacanţa de vară, potrivit sursei citate.

Sursele regale au explicat că această strategie de a-i aduce aproape pe ducii de Cambridge este necesară pentru a o ajuta pe suverana ajunsă la 95 de ani, mai ales că a rămas văduvă anul acesta. Mai mult, se investeşte mult în acest cuplu foarte sudat şi se doreşte să li se acorde şi mai multe sarcini regale, mai ales în condiţiile în care ducii de Sussex s-au retras din familia regală.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările