News

El deţine milioane, iar băiatul lui face foamea! Fiul starului se luptă cu sărăcia. Jonathan nu are casă şi locuieşte într-un adăpost alături de alţi bărbaţi

El deţine milioane, iar băiatul lui face foamea! Fiul starului se luptă cu sărăcia. Jonathan nu are casă şi locuieşte într-un adăpost alături de alţi bărbaţi camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

A aşteptat 20 de ani pentru a recunoaşte că are un copil. Fiul său, Jonathan Berkery, s-a născut în urma legăturii pe care artistul a avut-o cu  modelul Katherine Berkery, care avea 24 de ani atunci. Ce doi  s-au întâlnit într-un club de noapte din New York în octombrie 1987.

Deşi tribunalul a decis în 1989 că Jonathan era copilul său, el a continuat să nege.

După ce instanţa a dovedit în urma unui test ADN că Jonathan era fiul său, lui Tom Jones i s-a cerut să plătească 1.700 de lire sterline în fiecare lună, pentru primii 18 ani din viaţa lui Jonathan. Cu toate acestea, după ce a plătit banii, Tom a arătat că nu este interesat să aibă de-a face cu el.

Cu toate acestea, în 2008, Tom a recunoscut că are un fiu, dar a spus că s-a simţit păcălit, deoarece nu era ceva ce plănuise. Altfel, ar fi făcut mult mai multe pentru el.

Jonathan a spus pentru Daily Mail că până la vârsta de 10 ani nu a înţeles de ce tatăl său nu vine acasă. El a mărturisit că atunci când se va căsători vrea să fie acolo pentru copiii săi şi să nu rateze niciun eveniment din viaţa lor, pentru că ştie cum este să creşti fără tată.

Jonathan nu are o casă şi locuieşte la un adăpost din New Jersey, iar asta în timp ce tatăl său deţine un conac. Potrivit Daily Mail, el se consideră norocos dacă reuşeşte să i se arunce o pătură.

Jonathan, care are 32 de ani acum, este un muzician aspirant şi nu a renunţat niciodată la speranţa că într-o zi va putea să-şi vadă tatăl. De fapt, vrea să-l vadă înainte să fie prea târziu.

 Tom Jones are o avere estimată la 300 de milioane de dolari.

 

Modifică Setările