News

Emily Ratajkowski este însărcinată cu primul copil! Ce a spus despre sexul bebeluşului

Emily Ratajkowski este însărcinată cu primul copil! Ce a spus despre sexul bebeluşului camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Surpriză de proporţii! Emily Ratajkowski este însărcinată cu primul ei copil. A ţinut totul secret până acum, când a pozat pentru o revistă faimoasă! Ce bine i se vede sarcina!

Emily Ratajkowski va deveni mămică, este în al doilea trimestru de sarcină. Ea şi soţul ei, Sebastian Bear-McClard, se bucură enorm că vor avea un copil împreună. Vedeta a pozat pentru Vogue, acolo a făcut primele dezvăluiri despre sarcină şi despre sexul micuţului:

"Când eu şi soţul meu le spunem prietenilor că sunt însărcinată, prima lor întrebare după ‚Felicitări’ este, aproape întotdeauna, ‚Ştii ce vrei?’. Ne place să răspundem că nu vom cunoaşte genul copilului până nu va împlini 18 ani şi ne va anunţa atunci. Toată lumea râde la asta. Există un adevăr în replica noastră, totuşi, unul care sugerează posibilităţi mult mai complexe decât organele genitale cu care s-ar naşte copilul nostru – adevărul că nu avem nicio idee cine, sau mai degrabă ce creşte în interiorul meu. Cine va fi această persoană? Părinţii cui o să fim? Cum ne va schimba schimba viaţa şi cine suntem?", a transmis ea. 

 

Viitoarea mamă a făcut completări: "Soţului meu îi place să spună că avem împreună o sarcină. Îi spun că, deşi sentimentul este dulce, nu este adevărat. Mă simt rău că ADN-ul întregii sale familii este în interiorul meu, dar ADN-ul meu nu este în el. Este un fel de glumă, dar, la fel ca în remarca pe care o facem despre genul copilului nostru, există adevăr. "

Ce dureri are Emily de când a aflat că este însărcinată

"În ciuda faptului că am un partener iubitor şi multe prietene pregătite să împărtăşească detaliile sarcinilor, în cele din urmă sunt singură cu propriul corp în această experienţă. Nu există nimeni ce o să simtă cu mine durerile musculare ascuţite din abdomen ce ies de nicăieri atunci când vizionez un film sau greutatea dureroasă a sânilor pe care o am în fiecare dimineaţă."

Foto: Instagram

Modifică Setările