News

Emma Stone (31) s-a logodit! N-o să-ţi vină să crezi cât a costat inelul ei de logodnă!

Emma Stone (31) s-a logodit! N-o să-ţi vină să crezi cât a costat inelul ei de logodnă!

Actriţa îşi încheie anul cât mai romantic posibil, acceptând propunerea în căsătorie a iubitului ei Dave McCary. Însă reflectă oare inelul dragostea nemărginită care-i leagă pe cei doi?

Emma şi Dave, scenaristul de la Saturday Night Live, sunt împreună de doi ani şi şi-au anunţat logodna pe Instagram zilele trecute. McCary a postat o fotografie cu faimosul cuplu pe pagina lui de social media, în care Stone zâmbeşte fericită şi îşi arată inelul primit tuturor.

Cum era de aşteptat, cei doi proaspăt logodiţi au primit numai felicitări şi urări de la bine de la apropiaţii şi fanii lor. Conform celor de la People, cei doi s-au întâlnit când Emma fusese invitată la emisiunea pentru care lucrează el, în 2016. S-au plăcut pe loc şi şi-au început idila la scurt timp de la prima întâlnire, dar totul s-a petrecut fără ca publicul sau presa să afle prea multe detalii despre povestea lor de dragoste.

Încă nu se ştie nimic despre nunta lor şi va fi destul de complicat pentru cuplul VIP să aleagă o dată pentru marele eveniment având în vedere că actriţa are agenda plină ochi cu proiecte profesionale. Stone va interpreta rolul Cruella de Vil din Cruella, care va fi lansat în 2021, şi e posibil, dar încă neconfirmat, să apară în urmarea Easy A.

Dar să trecem la lucruri mai interesante! Cât de valoros e inelul de logodnă al starului hollywoodian? Ei bine, ce pot să vă spun e că este handmade, designul include o perlă superbă încadrată de câteva diamante mici şi este realizat de magazinul de bijuterii Catbird din New York.

Denumirea oficială a inelului este Kataoka Pearl Snowflake Ring-Supreme şi magazinul din Manhattan de unde a fost cumpărat este preferat de celebrităţi precum Meghan Markle, Taylor Swift şi Emma Watson.

Frumoasa bijuterie a fost realizată în faimosul atelier al bijutierului japonez Yoshinobu Kataoka şi conţine o perlă netratată Akoya, de 8 milimetri, şi diamante de 0,37 carate, având o bază de aur de 18 carate.

Iar preţul inelului pe care Dave McCary i l-a oferit Emmei Stone este de nici 5.000 de dolari. Mai exact a fost scos la vânzare cu 4.780 de dolari, ceea ce, pe lângă inelele de logodnă de milioane de dolari primite în mod normal de divele hollywoodiene, este o nimica toată!

Însă nu valoarea materială a inelului este importantă, ci sentimentele pe care Dave le are pentru Emma, nu?

Foto - Profimedia, Instagram