News

Exclusiv! Albertina Ionescu, accidentul din bucătărie care a speriat-o: “A plesnit brusc”

Exclusiv! Albertina Ionescu, accidentul din bucătărie care a speriat-o: “A plesnit brusc”

Albertina Ionescu şi-a petrecut de mică timpul în bucătărie, aşa că ştie să gătescă absolut orice. Vedeta TVR recunoaşte că nici accidentele nu au ocolit-o.

”În copilărie îmi doream să mănânc fidea cu lapte, mămica avea foarte multă treabă şi mi-a zis să mă duc să îmi fac. A ieşit ceva delicios pentru mine şi a rămas desertul meu preferat, aşa a început totul”, mărturiseşte frumoasa brunetă pentru OK.

Prezentatoarea de la TVR găteşte astăzi pastele ca un masterchef. ”Îmi place să gătesc paste, pentru că se fac foarte repede, pentru că îmi ies tot timpul, nu greşesc niciodată cu ele şi sunt delicioase şi consistente”. Când vrea să dea gata pe cineva apeleză însă la fructele de mare. “Îmi plac foarte mult şi le prepar foarte repede. În general aleg să le iau cât mai proaspete, atât creveţii , cât şi kalamarrii, dar şi peştele. Le pregătesc cu legume, nu complic lucrurile, nu adaug coaste, orez sau fasole lânga fructele de mare”, adaugă Albertina.

Vedeta de la TVR a avut parte şi de accidente în bucătărie. “Mi-a plesnit geamul de la cuptor. Dimineaţa am copt ceva, l-am închis, dar s-a întâmplat ceva pe parcursul zilei. M-am gândit că pisicile mele au învăţat ceva karate şi au dat cuptorului o lăbuţă, pentru că a plesnit brusc, dar funcţionează în continuare”.

În ultimii ani, Albertina a renunţat la zahăr şi la sare şi a adoptat o dietă sănătoasă de viaţă.  “Încerc să mănânc cât mai puţin sărat şi cu cât mai puţin zahăr, exceptând weekendurile când mă răsfăţ, îmi permit acest lux. Am grijă să nu mai mănânc seara, cum făceam de obicei, când veneam de la serviciu şi devoram frigiderul”, a mai spus Albertina pentru OK.

 

Modifică Setările