News

Exclusiv! Anamaria Prodan, despre relaţia cu fostul soţ şi cu Reghe. „Nu ne culcăm niciodată supăraţi”

Exclusiv! Anamaria Prodan, despre relaţia cu fostul soţ şi cu Reghe. „Nu ne culcăm niciodată supăraţi” camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

S-a scris că vor divorţa, că relaţia dintre ei nu mai e ca la început, dar asta nu le-a zguduit în nici un fel mariajul. Ba din contră, pare că le-a întărit convingerea că sunt făcuţi să rămână împreună. Anamaria Prodan spune pentru OK! ce o leagă de Reghe.

„În toţi aceşti ani de căsnicie nu ne-am certat niciodată. Că mă mai enervez, că avem păreri contradictorii, dar nu dormim niciodată supăraţi. Nu se întâmplă ca celălalt să plece într-o altă cameră sau să luăm o pauză, la noi nu există aşa ceva. Aş dori tuturor o relaţie ca a noastră, bazată pe încredere, respect, dragoste, este ceva unic. Reghe este sufletul meu pereche. Dacă visez ceva noaptea, îmi ia ziua. Ridic piciorul şi trec peste tot ce apare. Şi despre vedetele internaţionale se scriu multe.. Dan Alexa este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Nu au cum să ne facă rău. Suntem prea puternici”, mărturiseşte Anamaria Prodan pentru Ok!

Anamaria are o legătură specială şi cu fostul ei soţ, una lipsită de animozităţi. „Fostul meu soţ este cel mai bun prieten al meu, pentru că avem doi copii, pentru că nu m-a jignit niciodată. Este un om minunat, numai că în viaţă sunt alegeri, iar ca şi femeie, dacă ai ce îţi trebuie, trebuie să le faci. În momentul în care nu te regăseşti în ceva mergi mai departe. Îţi construieşti  altceva, asta nu înseamnă că trebuie să ne duşmănim. Şi fosta mea soacră este în continuare Buni a noastră. O iubim la disperare. Suntem o familie frumoasă.

În fiecare zi primesc câte un cadou, dacă nu de la copii, de la soţ. Sunt o răsfăţată a vieţii. Spun mereu că m-am nascut ca să aduc fericire şi să schimb destine, asta în momentul în care mut fotbaliştii şi îi ajut să devină milionari”.

Despărţirea de părinţi reprezintă pentru ea un moment greu de povestit în cuvinte. „În general, când pierd oamenii care îmi sunt dragi pleacă o bucăţică din sufletul meu. Părinţii m-au învăţat însă că viaţa merge înainte. Ne naştem şi murim singuri.  Trebuie doar să ducem mai departe numele familiei, să înzecim averea pe care au lăsat-o’’, mărturiseşte vedeta Antena Stars, care astăzi încearcă să netezească drumul ales de cei trei copii.

„Fetele mele şi-au ales calea de când aveau 14 ani, iar eu le-am urmărit. Sarah este baschetbalistă, Rebeca se îndreaptă către fashion şi business, urmează să deschidă prezentarea lui Cătălin Botezatu la Fashion Week Paris, Bebe va fi fotbalist, iar Luca a ales calculatoarele şi psihologia. Îmi doresc să le las copiilor mei o avere pe care ei să ştie să o gestioneze în momentul în care voi pleca de pe aceasta lume’’, adaugă Anamaria Prodan pentru OK!

Modifică Setările