Interviu

EXCLUSIV Andreea Bălan: „De la început visam la doi copii“

EXCLUSIV Andreea Bălan: „De la început visam la doi copii“

A avut parte de un an plin, cu trei piese lansate, dar a dus-o foarte bine şi pe plan personal, anunţând că este din nou însărcinată.

Andreea Bălan termină anul cu zâmbetul pe buze şi cu multă fericire în suflet, iar chiar înainte de Crăciun ne-a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre sarcină, dar şi despre perioada copilăriei ei.

Cum a fost anul 2018 pentru tine, atât din punct de vedere profesional, cât şi sentimental?

Profesional, a fost un an plin, în care am muncit enorm, am continuat să promovez „Fantezia Show“, un spectacol unic în România, zic eu, cu multe ţinute, coregrafii şi momente inedite. Am lansat de asemenea trei piese,„Tango în priviri”, „Aşa de frumos” şi „Pe drum”. Aşadar, a fost un an cu multă muncă şi multe investiţii. Am făcut şi câteva campanii publicitare.

De la începutul anului, am stabilit cu George că vom face încă un bebe şi iată-ne! Sentimental, a fost un an la fel de bun ca anul în care am conceput-o pe Ella.

Care a fost cel mai frumos moment trăit de tine în acest an?

Momentul în care am aflat că vom mai avea un bebe. Ne doream foarte mult, chiar de la început visam la doi copii.

Cine a pregătit masa de Crăciun în familia ta?

Bineînţeles că George, pentru că el ştie să gătească sarmale, cozonac, fripturi, salată de boeuf. Ştie să facă orice. Eu nu gătesc, pentru că nu-mi place, iar el este bucătarul şef. Îl ajut să prepare, apoi strâng, curăţ şi toate cele.

În familia ta încă există tradiţia cu Moş Crăciun şi vă surprindeţi cu unele cadouri sau ştiţi ce urmează să primiţi?

Încă ne surprindem. Vreau de fiecare dată ca în ziua de Crăciun să primesc cadoul fără să ştiu ce este şi cei din jurul meu fac la fel.

Cât ai cheltuit pe cadourile de Crăciun?

Am cheltuit ceva, pentru că-mi place să ofer oamenilor apropiaţi ceva deosebit.

Care este cea mai frumoasă amintire din copilărie legată de Crăciun?

Nu am amintiri multe, mai ales că pe vremea Andre, când aveam 12 ani, aveam de fiecare dată concerte de Crăciun. Nu mai făceam brad, abia în ultimii ani am început să simt febra sărbătorilor, să stau cu familia, să împodobesc bradul.

Cum îl primeşte fetiţa ta pe Moş Crăciun?

Abia acum Ella o să-l vadă pe Moş Crăciun, pentru că a mai crescut. O să facă bradul şi o să-şi dea seama ce înseamnă Crăciunul cu adevarat.

Unde petreci Crăciunul şi Revelionul?

Crăciunul îl petrec acasă, în familie, iar de Revelion voi avea cinci concerte pe Valea Prahovei.

Ce aşteptări ai de la anul care vine?

Sper să am o naştere uşoară, să-mi cresc copiii frumos, să am concerte multe,  o viaţă frumoasă şi, nu în ultimul rând, să fim sănătoşi.

Modifică Setările