OK! TV Online

EXCLUSIV Camelia Potec: "În primele trei luni, fiica mea a fost suspectă de tumori"

EXCLUSIV Camelia Potec: "În primele trei luni, fiica mea a fost suspectă de tumori" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Invitată la OK!TV, campioana noastră la nataţie a dezvăluit că a trecut printr-o experienţă cumplită cu fiica sa de 1 an.

Camelia Potec a luat doar o mică pauză de la activitatea sa ca şefă a Federaţiei Române de Nataţie, cât s-o aducă pe lume pe fetiţa sa, Caelia. Dar, energică cum o ştim, nu putea sta departe de responsabilităţile sale şi a revenit în timp record pentru a le fi alături sportivilor şi antrenorilor din lotul de nataţie.

Întrebată de Dana Săvuică cum reuşeşte să echilibreze balanţa între serviciu şi responsabilităţile de mamă, Camelia Potec a spus că: "Am făcut o înţelegere cu partenerul meu şi ne ajutăm unul pe celălalt, pentru că nu poţi să-ţi iei copilul cu tine şi să stai 6 ore într-o şedinţă sau să urmăreşti calificările sau finalele mondiale. În momentul în care eu plec cu treabă, el îşi ia concediu şi o luăm şi pe cea mică, iar când pleacă el cu treabă, îmi iau eu concediu  şi mergem împreună şi, automat, eu am grijă de cea mică. În Coreea nu s-a putut. Acum o să plecăm cu ea probabil în decembrie 2 săptămâni în Kuweit, acolo unde are el treabă. În rest, pentru deplasările de o zi-două, e greu s-o luăm cu noi", a spus ea pentru emisiunea "E OK să fii vedetă?".

Cum a reuşit să slăbească după naştere? "Din cele 24 de kilograme pe care le-am luat în timpul sarcinii, am rămas cu două kilograme în plus, după un an şi două luni de când a venit cea mică. Eu am sperat că le dau jos mai repede, mai ales că, în momentul în care am ieşit din spital, aveam mai mult de jumătate date jos. În primele 6 luni am dat jos cam 6 kilograme, după care mi-a fost foarte greu. Fără mişcare, doar cu oboseală, stres, ultimele 6 kilograme n-au mai plecat de la sine, ci doar prin mişcare. Nu cred în înfometare şi diete foarte stricte. Eu merg pe principiul că dacă iei 5-6 kilograme în 3 ani de zile, tot în 3 ani de zile trebuie să le dai jos, nu există minune sau magie. Eu acum fac mişcare la fiecare două zile, înot de 2-3 ori şi merg la sală, alergare şi exerciţii cu greutatea proprie."

Din păcate, pe lângă bucuria de-a avea o fetiţă, Camelia Potec a trecut şi printr-o experienţă cumplită. "Noi am avut şi nişte probleme de sănătate în primele trei luni şi am trecut prin nişte momente foarte, foarte grele. Noi sperăm că am trecut peste ele, pentru că trebuie să revenim acum să avem siguranţă 100% că nu sunt probleme. Caelia a fost suspectă de foarte multe lucruri negative şi atunci a trebuit ca trei luni să stăm numai pe la doctori. A fost suspectă de lucruri nasoale, de la tumori până la insuficienţă... Înainte de Crăciunul trecut, trebuia să ajungem să-i facem un RMN şi să-i facem anestezie totală. Acolo am spus "stop", este prea mult, şi dacă era să-i găsească ceva la acel RMN, nu se putea interveni până la un an. Şi atunci trebuia oricum refăcut, la 6 luni sau la un an. Mi s-a părut un pic aiurea ca un copil de o lună şi ceva să-l adormi, să-i faci anestezie totală, în condiţiile în care oricum trebuie să-i faci şi la 6 luni. Şi atunci am spus "stop", hai să ne bucurăm de Sărbători, de familie, să fim toţi acolo şi să vedem anul viitor. Iar anul următor n-a mai fost nevoie."

Iată ce ne-a mai povestit Camelia Potec la "E OK să fii vedetă?":

Modifică Setările