Interviu

EXCLUSIV Care e visul cel mare al lui George Burcea. Speră să se întâmple cât mai curând

EXCLUSIV Care e visul cel mare al lui George Burcea. Speră să se întâmple cât mai curând

Exclusiv pentru OK! Magazine, George Burcea a povestit despre episodul neplăcut în care a ajuns la poliţie, dar şi despre visul lui cel mare.

A existat şi un moment îndelung mediatizat, când presa scria că ai fi fost prins de poliţie după ce ai consumat substanţe interzise. Care este adevărul?

Da, am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori. Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele. Atunci ştiam că de acolo şi până la despărţire nu mai este decât un pas de pitic.

Presupun că tu nu eşti violent. De ce a fost nevoie de poliţie?

Nu am fost niciodată violent, dar ea a chemat poliţia pentru a putea avea în procesul de custodie un avantaj. O doamnă, Mădălina, prietenă bună cu Andreea, a sfătuit-o să facă aceste lucruri. Şi nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se întâmpla între noi, nu de substanţe consumate, lipsit de acasă şi alte bălării care au apărut în presă.

Ce lecţie ai primit după ce-ai trecut prin experienţa asta?

Cred că mai sunt multe lecţii de învăţat, doar că vor veni în timp, nu ieri, azi sau mâine. Simt, însă, că de acum încolo este nevoie să mă gândesc la visurile mele, nu la visurile celorlalţi

Într-un interviu din OK! spuneai că eşti un visător şi că, dacă ai înceta să visezi, interiorul tău se va stinge. Ce s-a stins în tine după perioada asta grea şi care e cel mai mare vis al tău?

Cred că cea mai mare ruptură este cea legată de copii. Faptul că nu mai sunt zilnic cu ele şi faptul că eu eram dependent de ele şi ele de mine. Îmi doresc să fiu sănătos, să joc în cât mai multe proiecte, să-mi scot această carte şi să produc un film bazat pe ea. Şi cel mai important lucru e să terminam odată cu acest divorţ. Mi se pare că cineva este îndrăgostită de scandal şi de apariţii şi ar dori ca procesul să mai ţină câţiva ani, aşa cum au mai fost şi alte scandaluri. În mine s-au stins dragostea şi respectul faţă de soţia Andreea Bălan. Atenţie, nu vorbim de mama Andreea Bălan, căci ea va exista mereu, indiferent la câte tertipuri de presă apelează pentru a mă distruge, aşa cum mi-a promis în momentul în care i-am spus că îmi doresc să divorţez.

Ce planuri ai mai departe cu noul tău roman?

Este un roman autobiografic, inspirat din viaţa mea şi cea a mamei mele şi îmi doresc să-l transform într-un film.

Modifică Setările