Interviu

EXCLUSIV! Ce declară Monica Gabor despre soţul său, Mr. Pink. Iată în ce casă de lux trăiesc în Malibu Beach!

EXCLUSIV! Ce declară Monica Gabor despre soţul său, Mr. Pink. Iată în ce casă de lux trăiesc în Malibu Beach! camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Monica Gabor a deschis uşile casei sale exclusiv pentru OK! Magazine. Înainte de a deveni soţia lui Mr. Pink, vedeta ne-a dezvăluit cum se înţeleg, dar şi ce proprietăţi fabuloase deţin. 

Ai primit inelul de la Mr. Pink?

Inelul mi l-a dat Pink ca pe o promisiune că va avea grijă de mine pentru toată viaţa şi e, cumva, o promisiune făcută mamei mele. Mama tocmai decedase şi pentru el acel moment a fost unul de trezire: „Acum nu o mai ai pe mama ta, aşa că mă simt responsabil şi îi promit mamei tale că voi avea grijă de tine pentru totdeauna“. Pentru mine, e un inel care arată câtă încredere are în mine şi cât de mult mă iubeşte.

Mr. Pink are o casă frumoasă. Cumva, viaţa ţi-a dăruit o altă vilă de lux.
Da. Nu ştiu cum, pentru că eu când am venit din România, din vila cu 13 camere...
 
Aici câte sunt?
Nu ştiu. Am renunţat să mă mai intereseze astfel de lucruri, pentru că am realizat că nu asta mi-aduce fericirea. Când am venit, stăteam într-un apartament cu un dormitor, cum spun americanii, şi eram foarte fericită, pentru că nu mă mai agasa nimeni.
 
Şi când te-ai mutat din nou la vilă, n-ai făcut iarăşi ochii mari?
N-am făcut ochii mari, pentru că experimentasem deja acele lucruri şi nu era ceva care să mă impresioneze. M-am uitat la omul care vrea să-mi ofere aceste lucruri. Când m-am măritat prima oară, eram doar un copil îndrăgostit. Acum mă voi căsători doar dacă cred cu tărie că vom fi împreună pentru totdeauna.
 
Oricum, observ că Mr. Pink şi-a decorat frumos casa. Ce anume din această vilă îţi aparţine ca idee, ca design, ca alegere?
Ca să fiu sinceră, el s-a ocupat de tot. A făcut chiar şi un living special pentru mine şi am apreciat că a luat picturi cu figuri religioase, pentru că ştie că sunt catolică şi a încercat să-mi creeze un spaţiu familiar. Dar eu n-am avut nicio pretenţie. Personal, i-am adus o fructieră din România, ceva vintage şi drăguţ, care i-a plăcut foarte mult. I-am luat-o când ne-am cunoscut, pentru că îi place stilul european. Are mobilier franţuzesc, candelabru Baccarat, dacă ar fi aici ţi-ar explica în detaliu...
 
E uimitor, pentru că toată lumea crede că Pink ţi-a pus lumea la picioare, că ai o viaţă glam, te-ai întâlnit şi cu Paris Hilton...
Nu, nu, nu! Suntem foarte cu picioarele pe pământ. Avem o viaţă foarte simplă, nu mă îmbrac elegant în fiecare zi, am făcut-o doar pentru shootingul de azi, sunt foarte casual în general şi am o viaţă normală. Noi facem curat, avem grijă de casă şi de apartament. El se ocupă de afaceri, eu sunt cu şcoala. Nu-mi pierd timpul stând pe la cafenele. Doar pentru sora mea, Ramona, îmi fac mereu timp, ne vedem după ore, mergem la sală.
 
Cum arată programul vostru de vacanţă? Tu nu ai, practic, doar un copil, ci doi.
Da, am doi copii. Dar în primele două săptămâni după ce ajunge Irina aici, de obicei stăm doar noi două, ori aici, în Malibu, ori în apartamentul din Beverly Hills, şi gătim, vorbim mult, facem slime-uri şi filmăm videoclipuri pentru canalul ei de YouTube, Irina’s Vlogs.
 
Antony nu stă cu voi tot timpul?
Ba da. Doar că, atunci când am cursuri, stau în Beverly Hills de luni până vineri şi ne ajută Annie, prietena noastră din casa de alături, care îl duce şi îl aduce de la şcoală, îl duce la karate. Fac şi eu uneori lucrul acesta, iar vinerea oricum mă întorc în Malibu şi sunt lângă el imediat ce termină orele. Oricum, vine vacanţa şi vom fi nonstop împreună.
 

 

 

Foto: OK! Magazine - Sorin Stana

Modifică Setările