Interviu

Exclusiv! Iuliana Marciuc, despre relaţia cu Adrian Enache: “Nu actele certifică fericirea!”

Exclusiv! Iuliana Marciuc, despre relaţia cu Adrian Enache: “Nu actele certifică fericirea!” camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

De Revelion, Iuliana Marciuc îl va urma pe Adrian Enache la Braşov, acolo unde artistul are programate câteva concerte. Ce se întâmplă cu relaţia lor astăzi, cum le-a schimbat viaţa David şi de ce nu se gândesc la căsătorie, despre toate astea OK! a vorbit cu prezentatoarea emisiunii "Destine ca-n filme", de la TVR2.

OK!: Unde te vor găsi sărbătorile? Ce vei face de Crăciun?

Iuliana Marciuc: Sărbătoarea Crăciunului o voi petrece în famile, o zi împreună cu părinţii şi bunica mea şi câteva zile împreună cu băieţii mei, aşa îi numesc eu pe iubitul şi pe adolescentul nostru.

OK!: De Revelion vei fi împreună cu Adrian sau el va cânta?

Iuliana Marciuc:  Bineînţeles că Adrian va cânta, dar asta nu ne împiedică să fim împreună la un hotel de lux din Poiana Braşov, pentru că mulţi doresc asta, iar eu nu pot decât să mă bucur.

OK!: Şi pentru că tot a venit vorba, mai formează Iuliana Marciuc un cuplu cu Adrian Enache? Te întreb asta pentru că nu vă mai vedem împreună.

Iuliana Marciuc: Formăm un cuplu de aproape 25 de ani, cu „suişuri şi coborâşuri”, dacă ar fi să citez presa, sau cu „iubire de Destine ca-n filme şi multe realizări”, dacă ar fi să citez o prietenă.

OK!: Aţi discutat despre căsătorie? Mai crezi în mariaj?

Iuliana Marciuc: Nu am mai discutat despre căsătorie pentru că amândoi am mai trecut prin această experienţă şi am înţeles că nu actele certifică fericirea, ci iubirea şi puterea de a întreţine permanent iubirea.

OK!: Cea mai frumoasă amintire de Crăciun pe care o ai?

Iuliana Marciuc: Mi-e greu să aleg între primul Crăciun cu David bebe, la două luni, care zâmbea dintr-o cutie de cadouri, sau următorul, la un an şi două luni, în care am simţit bucuria lui David.

OK!: Dar cea mai tristă?

Iuliana Marciuc: Cel mai trist Crăciun este cel în care, în clasa a VIII-a fiind, mi-am pierdut ambii bunici din partea tatălui.

OK!: Lecţia de viaţă oferită de fiul tău? Cu ce te-a impresionat de curând?

Iuliana Marciuc: David e un adolescent cuminte şi bun, pe care ne putem baza şi suntem mândri de el. M-a impresionat zilele trecute când, făcând împreună bradul, a putut singur să pună steaua în vârf şi, bucuros că s-a înălţat, m-a îmbrăţişat puternic.

OK!: Ai fugit vreodată de acasă în adolescenţă?

Iuliana Marciuc: Nu am fugit de acasă niciodată, părinţii mei au fost foarte apropiaţi cu mine, am comunicat mult, m-au tratat cu multă încredere şi mi-au dat suficientă libertate, atât cât să înţeleg că trebuie să o apreciez. Am fost mereu atentă să nu-i dezamăgesc.

OK!: Când te-ai simţit fericită ultima oară?

Iuliana Marciuc: Fericită sunt în fiecare zi pentru că mă trezesc sănătoasă, am o familie frumoasă şi sănătoasă şi o meserie care îmi aduce foarte multe satisfacţii şi bucurii.

OK!: Au existat momente când nu ai avut bani?

Iuliana Marciuc: Nu am avut niciodată momente fără bani. Primii bani i-am câştigat vânzând mărtişoare şi felicitări de Paşte şi apoi de Crăciun.

OK!: Când ţi-au dat lacrimile ultima oară la “Destine ca-n filme”?

Iuliana Marciuc: Emoţii mari am aproape la fiecare filmare de „Destine ca-n filme” pentru că aşa aleg poveştile: să transmită emoţie, să meargă la sufletul telespectatorului, să fie lecţii de viaţă. Ultima dat mi-au dat lacrimile la ediţia specială filmată în studiourile TVR, în care eroi „Destinelor” s-au întâlnit cu Moş Crăciun.

 

 

 

 

 

 

Modifică Setările