Interviu

EXCLUSIV Oana Roman, despre Mioara Roman, mama sa în vârstă de 80 de ani: "Nu necesită îngrijiri speciale. Are pensie bună, se susţine singură"

EXCLUSIV Oana Roman, despre Mioara Roman, mama sa în vârstă de 80 de ani: "Nu necesită îngrijiri speciale. Are pensie bună, se susţine singură" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Oana Roman este foarte apropiată de mama sa. Mioara Roman are deja 80 de ani şi locuieşte în casa Oanei, alături de ginere şi de nepoata Isabela. Vedeta a mărturisit că o iubeşte nespus pe cea care i-a dat viaţă, că nu necesită îngrijiri speciale la o aşa vârstă onorabilă.

Exclusiv pentru OK! Magazine, Oana Roman a făcut câteva dezvăluiri despre Mioara Roman, mama sa în vârstă de 80 de ani. Vedeta a răspuns cu sinceritate întrebărilor noastre. 

Eşti singura care ai grijă de mama voastră?

Mama nu necesită îngrijiri speciale.

Mă refeream la implicarea surorii tale, Catinca...

Deocamdată nu se implică. Slavă Domnului, mama are o pensie foarte bună, se poate susţine foarte bine singură, doar că anul trecut a avut o sincopă, a căzut şi s-a lovit foarte rău şi mie mi-a fost frică să o mai las să stea singură. Atunci varianta a fost să o luăm la noi, Catinca nu şi-a exprimat dorinţa de a face lucrul ăsta. Dar important e să fim sănătoşi şi să putem să avem grijă de ea cum trebuie, pentru că şi Catinca are grijă de tatăl ei, care e şi mai în vârstă decât mama, a fost foarte bolnav în ultimii ani şi a trebuit să aibă mai multă grijă de el decât trebuie să am eu de mama.

A fost o perioadă în care şi tu apăreai foarte des alături de tatăl tău, aveaţi o relaţie extrem de apropiată. Acum în ce relaţie mai eşti cu el?

E tatăl meu, era normal să apar cu el. Relaţiile s-au mai răcit şi e normal să nu ne mai vedem atât de des, pentru că el nu mai locuieşte cu noi în casă, având o altă familie. Vorbim des, dar în ultima vreme a fost normal să nu ne mai vedem. Evident că relaţia nu mai este la fel de apropiată, dar nu vreau să revenim la aceleaşi subiecte. Eu, Oana Roman exist indiferent de relaţia cu mama, de relaţia cu tata sau de relaţia cu soţul meu. Îmi doresc ca oamenii să înţeleagă că eu fac şi alte lucruri. Eu sunt cineva care munceşte de 30 de ani să devină cineva şi cred că am reuşit să îmi construiesc singură o imagine.

Foto: Facebook

Modifică Setările