Interviu

EXCLUSIV pentru OK!: Cristina şi Denis Ştefan – „Ne dorim foarte mult încă un copil“

EXCLUSIV pentru OK!: Cristina şi Denis Ştefan – „Ne dorim foarte mult încă un copil“

Sunt cei mai relaxaţi părinţi şi adoră să-şi petreacă timpul cu Delia, care le împărtăşeşte pasiunea pentru cai şi reflectoare

E o poveste despre oameni şi cai. Despre vedete care se sustrag star system-ului obişnuit şi preferă să-şi trăiască viaţa tihnit, în iubirea pentru animale şi natură, chiar dacă luminile reflectoarelor le-a acaparat mult din viaţă. Pe el îl ştiţi cel mai bine din serialele de la Acasă TV, dar de câţiva ani încoace actorul Denis Ştefan (41) joacă în producţii străine şi face performanţă în domeniul echitaţiei. Pe ea o ştiţi de la „Cronica Cârcotaşilor“, dar şi „bebeluşa“ Cristina (26) a trăit înconjurată de cascadori şi cai şi cumva tot caii i-au unit, în cele din urmă. Fetiţa lor, Delia (4), promite să fie o adevărată amazoană, dar până atunci îşi asistă tatăl atunci când lucrează cu Uma, Norişor şi alţi căluţi care fac să renască în România tradiţia cabalină.

Înainte toată lumea îţi zicea Andy Garcia de România. Îţi mai spune cineva aşa?
Denis: Titulatura asta de Andy Garcia de România am primit-o în 2003, când l-am dublat pe Andy Garcia în două secvenţe din filmul „Modigliani“. Apoi, după 2004, când am primit primul rol important, lumea mă striga pe stradă după numele personajului care avea succes la momentul respectiv. Când s-a lansat „Păcală se întoarce“ m-au strigat vreun an-doi Păcală, după care a urmat „Inimă de ţigan“ şi eram strigat Medalion. Chiar şi acum mi se mai spune aşa, pentru că serialul a fost reluat şi sunt mulţi oameni care-l văd pentru prima oară sau îl revăd şi-şi amintesc de ce a fost acum zece ani.

În pielea cărui personaj te-ai simţit cel mai bine?
Denis: În general, chiar dacă uneori mi s-a oferit cam acelaşi gen de rol, pentru că arăt într-un anumit fel şi sunt puţini actori care joacă pe emploi-ul ăsta, am încercat roluri cât mai diferite şi am refuzat personajele care mergeau într-o buclă, cu aceeaşi tipologie, aceeaşi poveste. Am încercat să fiu cât mai diferit, de la Păcală la Medalion, la ofiţerul din armata română de la 1900 – un rol foarte interesant care a coincis cu momentul în care a început saga asta a mea cu caii. E-adevărat că rolul care m-a marcat cel mai tare a fost cel din „Inimă de ţigan“, pentru că a avut şi cel mai mare succes dintre toate serialele şi mi-a şi oferit, în cele 300 de episoade filmate în decurs de doi ani, o traiectorie foarte interesantă, cu conjunctură complexă de conflict de familie, de tradiţie ţigănescă, de dorinţă de depăşire a condiţiei de copil din şatră, de probleme pe care le regăsim în spitale... A atins foarte multe probleme sociale absolut reale.

Ţi-e dor de echipa şi de ritmul de serial?
Denis: Am stat şase ani la Buftea, timp în care am făcut „Daria, iubirea mea“, „Inimă de ţigan“, „Regina“, „Aniela“, „Iubire şi onoare“, şi sigur că mi-e dor, mai ales că acum am caii în acelaşi loc, doar că nu mai am şi prietenii tot acolo. N-are cum să nu te ia un pic nostalgia. Eram câte o sută de persoane la filmare dimineaţa!

Dar oferte ai mai primit?
Denis: În 2012 am fost cooptat la Antenă, cu un proiect care începuse bine. Dar după aceea am început să lucrez doar pentru străinătate. Cam 99% au fost filme străine, am filmat în afara ţării şi pot să spun că sunt destul de mulţumit de ce am făcut în filmele străine. Poţi să joci în limba engleză, poţi să primeşti roluri interesante...

Modifică Setările