News

EXCLUSIV! Secretul pe care puţini îl ştiu. Ce a făcut şi unde a locuit Antonia cât Alex Velea a fost plecat în aventura Asia Express

EXCLUSIV! Secretul pe care puţini îl ştiu. Ce a făcut şi unde a locuit Antonia cât Alex Velea a fost plecat în aventura Asia Express camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Antonia a dezvăluit exclusiv pentru OK! Magazine cum s-a descurcat cu copiii cât Alex Velea a participat la Asia Express. Nu a stat în casa veche, ci s-a mutat în locuinţa pe care şi-au luat-o de curând!

Timp de câteva săptămâni, Alex Velea şi Mario Fresh au părăsit România şi s-au aventurat în competiţia Asia Express alături de alte opt echipe. Au pornit într-o aventură extremă, care le-a dat mari bătăi de cap. Alex Velea a lăsat-o pe Antonia singură cu copiii, dar şi cu proiectele pe care le au în derulare.

Mario Fresh locuieşte singur în România, familia sa se află în Spania, iar sora chiar în America. De iubită i-a fost tare dor, de Alexia Eram. Timpul a trecut rapid, însă s-au văzut  cu cei dragi. Antonia a fost cea care a suferit mai mult. Exclusiv pentru OK!, artista a povestit cum s-a descurcat, dar a şi dezvăluit că s-a mutat în casă nouă, singură. 

“Mi-a lipsit mult susţinerea lui din viaţa de zi cu zi. El mereu îmi dădea sfaturi la orice chestie. Dar cel mai greu a fost faptul că m-am mutat în altă casă, o casă nouă, şi singură a trebuit să strâng tot. M-au ajutat doar prietenii. Am vrut să mă bucur cu el de casa nouă, dar el era aşa departe.

Mi-a fost foarte greu şi când îi vedeam pe cei mici cât de dor le este de el. Am vorbit foarte rar cât a fost plecat, iar când făceam video call, erau momente când nu aveam semnal şi o luam razna, se bloca, ne enervam, plângeam.Şi nu voiam să îi arăt cât sufăr pentru că ştiu că lui îi era şi mai greu acolo”., a mărturisit Antonia la avanpremiera filmului "Miami Bici".

Lui Alex Velea i-a lipsit tare mult familia, atmosfera de acasă, alături de copiii lor.

"Ei cel mai greu i-a fost că nu avea decât o poza de 3 pe 3 cu mine la care se uita şi îi era dor. Mie mi-a lipsit cel mai mult căldura familiei, dragostea ei şi a copiilor. Atingerea ei, săruturile ei. Ea s-a mutat singură aici cu copiii, dar eu nici nu aveam nici  casă cât am stat în Filipine. M-am întors în casă nouă. Aş mai pleca într-o astfel de aventură doar dacă aş pleca alături de partenera mea de viaţă, Antonia, pe care o iubesc enorm şi pe care o respect. Mergem înainte la psiholog cu copiii şi le zicem că mami şi tati fac ceva pentru viitorul lor. Glumesc, dar adevărul e că nu aş mai pleca fără ea."

Imediat după întoarcerea lui Alex din Asia Express, Maya Rosaria Casstellano, fiica Antoniei din prima căsnicie, a venit pentru prima oară să petreacă o mini vacanţă cu ei, în casă nouă. Dacă până acum primul soţ al Antoniei, Vicenzo, dorea ca Maya să fie vizitată doar în Italia, iată că cei doi au îngropat securea războiului şi a venit pentru câteva zile în România în urmă cu puţin timp: “Maya trebuia să meargă la şcoală şi nu putea să stea, dar cu siguranţă va mai veni la noi”, ne-a declarat cântăreaţa.

Modifică Setările