Interviu

Exclusiv! Ştefan Bănică e un tată model. Cum o ajută pe Lavinia Pârva în creşterea micuţului Alexandru

Exclusiv! Ştefan Bănică e un tată model. Cum o ajută pe Lavinia Pârva în creşterea micuţului Alexandru

Ştefan Bănică e foarte discret şi rar face declaraţii despre viaţa personală. Acum a făcut dezvăluiri despre fiul său şi al Laviniei Pârva. 

Dar cum e să fii acum, din nou, tată de copil mic? Cum te implici, cu ce o ajuţi pe Lavinia?

E minunat să fiu din nou tată. O ajut pe Lavinia cu tot ce are nevoie, în măsura timpului în care sunt acasă. Lavinia e un om extraordinar, foarte dedicată copilului şi care ştie să dea echilibru familiei.

Eşti foarte discret cu viaţa privată, însă prezent pe social media cu comentarii chiar personale, câteodată. Cum menţii un echilibru între a te expune online şi a-ţi proteja intimitatea?

Cred că există un echilibru prin ceea ce postez, deşi, poate nu sunt „la modă“ cu genul ăsta de gândire. Consider că un actor sau un artist (artist = cel care creează) are nevoie şi de intimitate, şi de puţin mister, pentru că, altfel, dacă ştiu absolut tot ce face, cum şi cu cine face, în afara meseriei lui, de ce aş vrea să-l mai văd într-un rol, într-un film sau într- o emisiune? Dacă îl vezi tot timpul, nu te plictiseşti, la un moment dat? Întreb şi eu. Şi iar revin la ceea ce se numeşte măsură.

Dacă te-ai afla acum la început de carieră, cum crezi că te-ai putea face cunoscut mai uşor – în calitate de influencer, actor, cântăreţ, model?

Aş alege, în primul rând, ce vreau să fac, adică actoria. Şi după aia aş vedea dacă pot deveni şi altceva: un influencer sau vreun model pentru alţii. Mai întâi, ar trebui să devin actor. Şi cred că am şi fost, fără voia mea, ceea ce se numeşte acum influencer prin roluri în filme, prin emisiuni TV sau prin producţiile concertelor de la Sala Palatului.