News

Exclusiv! Tily Niculae naşte al doilea copil în luna martie. Ce dificulţăti întâlneşte pe parcursul sarcinii: "E vorba de un tratament injectabil"

Exclusiv! Tily Niculae naşte al doilea copil în luna martie. Ce dificulţăti întâlneşte pe parcursul sarcinii: "E vorba de un tratament injectabil"

Tily Niculae naşte în luna martie al doilea copil, un băieţel pe care îl aşteaptă cu braţele deschise. 

Frumoasa actriţă ne-a povestit în exclusivitate că abia aşteaptă marele moment, să îşi strângă la piept al doilea copil. I-a ales şi numele, amândouă au o semnificaţie puternică. Din păcate, vedeta se confruntă şi cu anumite probleme de sănătate, însă, cu ajutorul medicilor, le ţine sub control. 

"Sunt în luna a şasea de sarcină, mai sunt doar 3 luni.  Este băieţel şi o să îl cheme Radu Teodor. Radu înseamnă bucurie, aşa cum a fost el pentru noi la aflarea veştii, şi Teodor înseamnă darul lui Dumnezeu.

Teoretic, pe calendar, o să nasc în luna martie. De Paşte o să fim în 4. O să fie o cezariană, pentru că şi la Sofia a fost o cezariană. Este vorba despre nişte problem medicale ale mele. Este puţin diferit acum, pentru că pe lângă acele problem medicale, am aflat că am trombofilie.

O să urmez un tratament injectabil din săptămâna 32 sau 34. Vom decide cu medical hematolog. Este o problem, trebuie să avem grijă să nu se declanseze naşterea naturală. Trebuie să opreşti acel tratament atunci, este vorba de hemoragie. Acel tratament are legătură cu circulaţia sanguină.

Noi sperăm că totul o să fie ca la carte!",  a declarat Tily Niculae exclusiv pentru OK! Magazine.