Vedete

Fetiţa lui Horia Brenciu a împlinit 6 ani. Uite ce simpatică e!

Fetiţa lui Horia Brenciu a împlinit 6 ani. Uite ce simpatică e! camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Ce repede a trecut timpul! Fiica artistului este deja o mică domnişoară.

Mina, fiica lui Alice Dumitrescu (50) şi a lui Horia Brenciu (45), este ca o păpuşă blondă cu codiţe şi este una dintre cei doi răsfăţaţi ai casei. Celălalt este frăţiorul ei mai mic, Toma (4 ani şi jumătate), adoptat în 2016 de Alice şi de Horia. Cei doi sunt nedespărţiţi, veseli şi plini de energie, la fel ca celebrul lor tată, iubesc pisicile şi împart unul cu altul jucăriile. Şi, din câte vedem într-un instantaneu cu ei doi la orga, îşi formează deja urechea muzicală.

În toamna aceasta, Mina a început clasa pregătitoare şi dă deja primele semne de cochetărie.

Pe 1 noiembrie, fetiţa şi-a aniversat ziua de naştere, moment consemnat de Horia Brenciu printr-un mesaj postat pe pagina lui de socializare:

"Şi uita aşa au trecut vreo 6 ani din viaţa Minei...", a notat artistul, mândru de pitica lui blondă, chiar acum, când el a pornit în turneul de 25 de activitate.

Mina mai are două surori mai mari, pe Andreea şi Maria, fiicele majore ale lui Alice, prima dintr-o căsătorie anterioară  cu un fost coleg de la Politehnică, iar cealaltă născută în urma unei scurte poveşti de dragoste cu un coleg de breaslă.

Modifică Setările