News

Fiica lui Silviu Andrei a avut un accident chiar înaintea unui examen important. Ce spune DJ-ul

Fiica lui Silviu Andrei a avut un accident chiar înaintea unui examen important. Ce spune DJ-ul camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Silviu Andrei, Dj-ul care poate fi văzut în fiecare vineri şi în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, trece prin momente grele.

Fiica lui a căzut cu trotineta şi şi-a rupt mâna. Natalia a avut acest accident chiar înaintea unui examen important.

“În mod normal nu aş fi publicat în social media o asemenea poză cu copilul meu, dar sunt părinte şi cred că e de datoria mea să trag un semnal de alarmă pentru toţi cei care folosesc trotinete. Fie ea electrică, fie simplă, "jucăria" asta atât de prezentă în vieţile noastre în ultimii ani ascunde un pericol fantastic, pe care îl relevă când ţi-e lumea mai dragă.

Accidentele cu trotinete sunt din ce în ce mai dese şi din ce în ce mai urâte.

Natalia şi- a rupt aseară mâna dreaptă, fix înainte cu 20 de zile de un examen important, primul examen important din viaţa ei, pentru care se pregăteşte intensiv de un an de zile, admiterea în clasa a 5 a specială de arte la Liceul Nicolae Tonitza din Bucureşti.

Atenţie, nu e nicio glumă cu aceste trotinete foarte periculoase atunci când întâmpină un obstacol, au ceva viteză şi mai ales sunt folosite fără niciun mijloc de protectie.

Din greşeala noastră împărtăşită sper să învăţaţi şi voi, să fiţi precauţi şi să evitaţi acest mijloc de recreere sau transport periculos din cale afară! Aveţi grijă de sănătatea voastră!”, spune Silviu.

 

Comentarii

Modifică Setările