Vedete

Fiul Simonei Gherghe împlineşte 11 luni! Prezentatoarea a arătat imagini adorabile cu Vlad Ioan

Fiul Simonei Gherghe împlineşte 11 luni! Prezentatoarea a arătat imagini adorabile cu Vlad Ioan camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Simona Gherghe este în izolare alături de întreaga ei familie. Ziua de 9 aprilie are mare însemnătate pentru ea, fiul ei Vlad Ioan a împlinit 11 luni şi cu această ocazie vedeta a arătat imagini adorabile cu micuţul. 

Multe luni de zile, Simona Gherghe l-a ţinut ascuns pe fiul său. Ba îl fotografia de la spate, ba îi poza o mânuţă, dar nu l-a arătat complet până la botez. În luna ianuarie a acestui an, Vlad Ioan a fost creştinat. A fost un eveniment restrâns la care au participat prietenii, membrii familiei şi câţiva apropiaţi. 

Atunci, Simona Gherghe l-a arătat pe micuţul Vlad. Piele deschisă la culoare, păr blond şi ochi albaştri, superbi! Iată că micuţul împlineşte 11 luni, iar fosta prezentatoare a publicat noi fotografii. Băieţelul a crescut şi atrage atenţia oricui cu aşa trăsături frumoase.

"Prâslea cel cu ochii albaştri face, azi, 11 luni! ❤️❤️❤️👶 #vladioan #VIS #blueeyes #nofilter #mamadedoi #simonagherghe". Priviţi imaginile în galeria foto. 

Ce o sperie pe Simona Gherghe pe timpul pandemiei

“Singurul lucru care mă sperie în toată povestea asta e că nu ştim când se va termina. Dar ce ştiu cu siguranţă e că vom ieşi cu toţii schimbaţi. Vom învăţa să trăim mai domol, să apreciem tot ce avem, să nu ne mai facem planuri mari, căci uite ce mici suntem.

Să ne bucurăm de fiecare ieşire în aer liber, într-un parc, ca de-o vacanţă. Să fim uniţi, să ne uităm unii în ochii celorlalţi şi mai puţin în telefoane. E o vreme a schimbării, poate cel mai greu test al generaţiei noastre. Sănătate, putere şi solidaritate! #covid19 #solidaritate #stămacasă”, mărturiseşte Simona pe o reţea de socializare.

Modifică Setările