News

Florin Piersic: "Oboseala îşi spune cuvântul”

Florin Piersic: "Oboseala îşi spune cuvântul”

Marcat de dispariţia subită a celor două colege de breaslă, Stela Popescu şi Cristina Stamate, actorul a luat o decizie radicală.

El însuşi un artist încă activ, în ciuda vârstei de 81 de ani, Florin Piersic a început să-şi pună problema foarte serios referitor la continuarea activităţii sale de pe scenă, având în vedere sfârşitul subit al mult iubitei sale colege, Stela Popescu, rămasă în teatru până în ultima clipă.

În cadrul Ediţiei Speciale dedicată Stelei Popescu de la TVR 1 şi prezentată de Andrei Tudor, Florin Piersic a făcut o declaraţie neaşteptată. Pus în gardă de exemplul dispariţiei marii actriţe de comedie, al cărei atac cerebral ar fi survenit şi pe fondul extenuării, celebrul artist a spus că îşi doreşte să ia o pauză de pe scenă şi să se odihnească mai mult.

”Nu se poate să nu oboseşti, foarte sincer îţi spun, Andrei Tudor (n.r. prezentatorul emisiunii). Ar trebui să o cam răresc, cum spune vecinul meu, domnul Adrian, care mă duce la Timişoara. Ar trebui să mai răresc aceste întâlniri, pentru că oboseala îşi spune cuvântul”, a mărturisit Piersic.

”Mă hrănesc cu aplauzele publicului, de-aia o înţeleg şi pe Stela şi am înţeles-o că nu putea renunţa niciodată la aceste frumoase întâlniri de dragoste. Eu sunt în drum spre Timişoara, unde am spectacol cu piesa <Străini în noapte>, mai am spectacole şi pe 8 decembrie, şi pe 9, şi pe 10, la Cluj, la cinematograful care-mi poartă numele, apoi pe 18, la Bucureşti, pe 19 la Craiova, şi s-a terminat stagiunea, că vin sărbătorile, Crăciunul, Anul Nou”, a mai spus celebrul Piersic.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările