News

Fosta iubită a lui Elon Musk i-a dedicat o melodie. E un jucător fantastic, dar ca iubit, e deplorabil

Fosta iubită a lui Elon Musk i-a dedicat o melodie. E un jucător fantastic, dar ca iubit, e deplorabil camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Elon Musk este celebru în toată lumea pentru genialitatea lui şi spiritul antreprenorial. Într-o filmare recentă, şi-a prezentat fiul de numai 1 an, într-o conferinţă pe Zoom.

Miliardarul în vârstă de 50 de ani a avut o relaţie cu cântăreaţa Grimes, mama micuţului X AE A-Xii, de care s-a despărţit în toamnă, în termeni amiabili. Sau, cel puţin, aşa au anunţat ei.

Căci Grimes tocmai a scos o piesă în care îl face praf pe fostul iubit. Chiar şi fără nominalizare, nu e greu de descifrat mesajul piesei. ”Jucătorul”, căci aşa se numeşte melodia, are nişte versuri foarte interesante. În cântec se menţionează un bărbat căruia îi plac jocurile. Şi lui Elon îi plac. ”Sunt cu cel mai mare jucător al lumii, dar el întotdeauna va iubi mai mult jocurile decât pe mine.”

Elon Musk şi Grimes au fost împreună 3 ani, iar relaţia s-a încheiat în luna septembrie a acestui an. Iar lovitura fatală a cântecului vine din următoarele versuri: ”Am navigat departe, chiar şi în spaţiu. Dar nici dragostea nu te poate ţine aproape.”

Miliardarul a ezitat tot timpul când a fost vorba de a menţiona despărţirea. Chiar a spus că sunt, de fapt, semi-separaţi. În septembrie au participat împreună la Met Gala şi încă nu este clar dacă erau sau nu despărţiţi atunci.

În schimb, sunt amândoi la fel de implicaţi în creşterea fiului lor, X AE A-Xii. Elon are o listă impresionantă de ”foste”, inclusiv prima soţie, autoarea Justine Wilson, dar şi fostele soţii Talulah Riley şi Amber Heard.

X s-a născut în 2020, iar la vremea respectivă, Musk o lăuda intens pe Grimes, despre care spunea că are un rol colosal în viaţa micuţului: ”Bebeluşii sunt preocupaţi doar de două lucruri: caca şi mâncare. Abia când va mai creşte, voi putea avea un rol semnificativ în viaţa lui.”, menţiona mogulul. Elon mai are 6 copii din relaţii anterioare.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările