News

Fosta iubită a lui Frank Sinatra spune adevărul despre artist: “Nu-i plăcea ca femeile lui să muncească!”

Fosta iubită a lui Frank Sinatra spune adevărul despre artist: “Nu-i plăcea ca femeile lui să muncească!” camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

O hippioată preocupată doar de alimentaţia vegetariană şi meditaţiile pe care le făcea nu părea deloc potrivită unuia dintre cei mai mari cântăreţi ai tuturor timpurilor, însă Irene Tsu a picat la fix în viaţa lui Sinatra imediat după divorţul acestuia de Mia Farrow. Cel puţin asta spune ea...

Actriţa de origine chineză şi-a publicat, acum doi ani, autobiografia A Water Color Dream: The Many Lives of Irene Tsu, în care a scris despre cariera ei hollywoodiană, colaborările pe care le-a avut cu John Wayne, Doris Day şi Jimmy Stewart, dar şi despre idila cu Frank Sinatra.

Femeia de 77 de ani susţine că a avut o relaţie “pasională şi plină de aventuri”, întinsă pe doi ani, cu nimeni altul decât Sinatra. Tsu a declarat că l-a întâlnit pe Frank la un hotel din Miami, la finele anilor ’60. El avea 50 şi ceva de ani, iar ea de-abia era trecută de 20 de ani şi în căutare de lucru. Starleta a fost invitată de managerul ei la un prânz unde erau nume mari din showbiz şi unde îşi putea extinde şi ea relaţiile profesionale.   

“Îmi amintesc o masa lungă, la care stăteau opt sau nouă persoane”, a declarat ea pentru Fox News. “Şi deodată am auzit o voce. Nici măcar n-a trebuit să ridic privirea ca să-mi dau seama că era a lui Sinatra. Era o voce care se impunea în întreaga încăpere, iar eu nu-mi puteam lua ochii de la el”, a continuat aceasta.

Modifică Setările