News

FOTO Ştiai că Iulia Albu are o soră? Cât de frumoasă şi discretă este Karin!

de admin

FOTO Ştiai că Iulia Albu are o soră? Cât de frumoasă şi discretă este Karin! camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Gena frumuseţii s-a împărţit egal în familia fashionistei, drept dovadă că atât fiica, cât şi sora ei au trăsături de manechin.

Mulţi ani, Iulia Albu nu a făcut dezvăluiri legate de familia sa şi, foarte rar, postează fotografii din albumul cu amintiri. Iată însă că acum noua vedetă a postului Antena Stars a împărtăşit cu fanii internauţi o poză de familie, în care apare alături de sora sa, despre a cărei existenţă Iulia a vorbit foarte puţin până acum.

Mai mică de vârstă, Karin Voichiţa (36) este la fel de frumoasă şi are aceleaşi trăsături de manechin ca Iulia şi ca fiica acesteia, Mikaela, dar e mult mai discretă. Contul ei de Instagram este privat, lucru de înţeles de vreme ce Karin nu a are o viaţă publică, fiind economistă.

"Ne iubim din tot sufletul, ne certăm cu tot sufletul, dar nu este nimic ce nu am face una pentru cealaltă. Mai puţin să ne împrumutam… ghiciţi ce?", a scris Iulia Albu deunăzi, alături de câteva fotografii în care apare alături de Karin.

Cu ceva timp în urmă, şi Mikaela a publicat o fotografie pe Instagram în care apare alături de mătuşa ei. „Cu Karin, sora lui mami, înainte de pandemie. Îmi lipseşti”, a scris Mikaela în descrierea imaginii. Imediat apoi, Karin a comentat: „Şi tu îmi lipseşti mie”.

FOTO: Instagram

Comentarii

Modifică Setările