News

FOTO&VIDEO Anamaria şi Tudor Ionescu (Fly Project), întâlnire surpriză cu Elton John pe Coasta de Azur

de admin

FOTO&VIDEO Anamaria şi Tudor Ionescu (Fly Project), întâlnire surpriză cu Elton John pe Coasta de Azur camera-retro icon Vezi galeria 31 poze

Ca multe alte vedete de la noi, şi ei au ajuns pe Riviera Franceză, numai că vacanţa lor s-a lăsat cu un bonus VIP neaşteptat.

Anamaria Stancu şi Tudor Ionescu sau Yoneştii, cum îşi spun ei, au plecat să se relaxeze în sudul Franţei – dar nu chiar unde e cea mai mare aglomeraţie de vedete, ci puţin mai sus, în idilica Provence. Mai precis, în Saint-Paul-de-Vence, un sătuc cu case de piatră înfrumuseţate de tufe de flori şi acel calm specific micilor localităţi din sud.

Pendulând între Cannes şi Saint-Paul-de-Vence, cei doi soţi, împreună cu fiica lor, Ilinca, s-au bucurat de frumoasele privelişti mediteraneene, de plajă şi de bunătăţile franţuzeşti, iar ca bonus, de o întâlnire inopinată cu unul dintre cele mai mari staruri ale muzicii internaţionale, Elton John.

„Când ieşi să iei prânzul şi tocmai realizezi că mănânci lângă Sir Elton John, a notat Tudor de la Fly Project în dreptul unui instantaneu pe fundalul căruia poate fi văzut profilul marelui artist britanic stând la o masă la Colombe d'Or. De altfel, ştiam că Elton John se află în această perioadă la Cannes, după ce a şi postat deunăzi o fotografie cu el şi actriţa Tilda Swinton, prezentă la Festivalul de Film, pe care a numit-o "unul dintre oamenii preferaţi din univers".

„În cinstea lui Elton John!”, a fost şi comentariul Anei, ridicând un pahar şi oferindu-ne un close-up cu muzicianul şi chiar şi un scurt video.

După această întâlnire de gradul zero, Anamaria Ionescu a mai bifat o întâlnire memorabilă, cea cu prietenele sale de pe vremea când lucra în Antena 1, Nadina Câmpeanu, Luiza Costan şi Andreea Braşovean. De altfel, Nadina şi-a şi sărbătorit ziua de naştere în Saint-Paul-de-Vence, despre care a spus: „Am avut o zi cum am visat, în locul meu preferat din lumea întreagă, cu o bună parte din oamenii mei dragi”.

Iată câteva instantanee din vacanţa Yoneştilor pe Coasta de Azur. (vezi galeria foto)

Foto: Instagram, Facebook

 

Comentarii

Modifică Setările