Lifestyle

FOTO&VIDEO Regimul lui Dwayne Johnson e şocant! Uite cât mănâncă în fiecare zi

FOTO&VIDEO Regimul lui Dwayne Johnson e şocant! Uite cât mănâncă în fiecare zi camera-retro icon Vezi galeria 22 poze

Ştim că se antrenează din greu la sală pentru acei muşchi spectaculoşi, dar nu te-ai aştepta să mănânce chiar cât 10!

Dwayne "The Rock" Johnson a devenit faimos ca luptător de wrestling, iar ulterior şi-a construit o carieră la Hollywood în mare parte graţie fizicului său impresionant. Şi, deşi a renunţat la acest "sport-spectacol" pentru lumina reflectoarelor, privind la modul lui de viaţă, ai zice că se află permanent în cantonament, exact ca un sportiv de performanţă. Asta deşi actorul are 46 de ani.

Pentru a interpreta rolul fiului lui Zeus în filmul „Hercule”, Dwayne „The Rock” Johnson şi-a dus antrenamentul la un alt nivel. La fel, şi caloriile ingerate. Anume, şi-a pus la punct un regim hipercaloric care să-l ajute să-şi crească masa musculară. Astfel, la o înălţime de 1,93 metri, actorul a ajuns să cântărească 120 de kilograme, fără să aibă însă vreun surplus de grăsime.

Ce face ca să aibă această statură herculeană? Ei bine, starul din "Regele Scorpion", "Fast & Furious", "Jumanji", "Baywatch", "San Andreas" şi "Skyscraper" a declarat că mănâncă de şapte ori pe zi şi că îşi începe ziua la patru dimineaţa, cu sport. Codul e principalul aliment din dietă, actorul consumându-l la mai multe mese - ajungând ca, în total, să mănânce un kilogram de cod pe zi!

După exerciţiile cardio făcute la primele ore ale dimineţii, micul dejun trebuie să fie unul consistent, cu ouă, cod şi tărâţe de ovăz.

Apoi, face din nou sport, timp de o oră şi jumătate. Restul meselor conţin peşte, orez, legume, dar şi o porţie de friptură, lângă cartofi copţi şi spanac. Şi asta nu e decât penultima masă a zilei! Căci seara îi place să înfulece o omletă consistentă.

Pentru "Hercule", Dwayne Johnson a urmat acest regim timp de 22 de săptămâni, iar pentru "G.I. Joe: Retaliation" 14 săptamâni.

De ceva timp, acest Hercule în carne şi oase a adăugat în meniu sushi, biscuiţi, negrese şi clătite americane, stropite cu mult sirop de arţar. Doar se pregăteşte pentru "San Andreas 2" şi mai are pe rol alte 10 producţii cinematografice!