News

Fotografii noi cu Jennifer Lopez şi Ben Affleck, în vacanţa lor romantică din Italia. Pe unde s-au mai plimbat cei doi?

Fotografii noi cu Jennifer Lopez şi Ben Affleck, în vacanţa lor romantică din Italia. Pe unde s-au mai plimbat cei doi? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Turneul Bennifer cotinuă în Italia.

După ziua de naştere a lui Jennifer de weekendul trecut, Lopez şi Ben Affleck şi-au continuat vacanţa pe coasta Amalfitană cu o oprire pe superba insulă Capri, acolo unde cei doi amorezi au fost fotografiaţi luând masa la o terasă şi admirând peisajul, după o plimbare romantică pe străduţele înguste ale insulei.

După cum ştim, mijlocul de transport folosit pentru vacanţa lor europeană este un super iath în valoare de 130 de milioane de dolari, numit Valerie, pe care cei doi au fost fotografiaţi în ispotaze cât se poate de tandre, sărutându-se şi îmbrăţişându-se de zor.

Ieri, traseul celor doi a continuat cu o oprire în largul localităţii Nerano, situată pe aceeaşi superbă coastă Amalfitană, ocazie cu care Jennifer s-a schimbat într-o altă ţinută superbă de vară, şi anume o fustă albă maxi din in, completată de un top-sutien cu dungi roşii, deosebit de şic.

Este clar că cele două staruri care au fost logodite în 2002 au parte de o vacanţă de vis, într-un peisaj de vis, perfect pentru a sărbători iubirea lor reaprinsă după atâţia ani.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările