Case Regale

Fragilă, în baston, dar totuşi de neoprit: Regina Elisabeta, apariţie cu zâmbetul pe buze la o slujbă religioasă

Fragilă, în baston, dar totuşi de neoprit: Regina Elisabeta, apariţie cu zâmbetul pe buze la o slujbă religioasă camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Regina Elisabeta este de neoprit.

În ciuda vârstei înaintate, de 95 de ani, şi a fragilităţii sale, suverana Angliei îşi continuă îndatoririle regale cu zâmbetul pe buze. Aşa s-a întâmplat atunci când regina a luat parte la o slujbă de Ziua Recunoştinţei la Catedrala Westminster din Londra, acolo unde aceasta a mers ajutată de un baston.

Chiar şi-aşa, suverana de 95 de ani a părut în toane bune, zâmbind audienţei şi conversând cu personalităţile bisericeşti care au oficiat slujba. Regina Elisabeta a fost însoţită la slujbă de singura ei fiică, Prinţesa Anne, cele două coordonându-şi ţinutele şi pălăriile în nuanţe de albastru şi mov.

“Am văzut-o pe regină întorcându-se de la Balmoral şi singurul semn vizibil cum că ar putea să-şi reducă activitatea într-o mică măsură este acel baston”, a declarat un expert regal pentru presa britanică.

Cu toate acestea, agenda suveranei este una foarte încărcată, regina urmând să ia parte, luna viitoare, la un summit în Glasgow alături de Prinţii Charles şi William.

Foto: profimedia

Comentarii

Modifică Setările