News

Gabriel Cotabiţă s-a cununat religios

Gabriel Cotabiţă s-a cununat religios camera-retro icon Vezi galeria 18 poze

Ieri, artistul s-a văzut iarăşi mire, având-o la braţ pe a doua lui soţie, Alina Gabriela Munteanu.

Alina si Gabriel Cotabita cununie religioasa

După cununia civilă l-a care a spus un "Da" hotărât şi a semnat în cartea de căsătorii, Gabriel Cotabiţă a avut din nou emoţii duminică, ziua în care a ajuns pentru a doua oară în viaţă la altar.

Îmbrăcat într-un costum cu papion, realizat de designerul Alexandru Ciucu, artistul a fost impresionat să-şi vadă mireasa într-o rochie lungă, cu spatele decupat, realizată din mătase naturală şi având aplicate 3000 de cristale, o creaţie semnată Deea Buzdugan.

Mirii, însoţiţi de naşii lor, Delia şi Răzvan Munteanu au păşit în Biserica Mihai Vodă din Bucureşti, unde a fost oficiată slujba căsătoriei.

Apoi, după ceremonie, Alina şi Gabriel Cotabiţă şi-au aşteptat cei 250 de invitaţi la Fratelli Studio One din Capitală, unde s-au putut delecta cu preparate fine şi cu un tort special, din mascarpone, bezea şi fructe de pădure.

Printre invitaţi s-au aflat şi prieteni şi colegi de breaslă, dar şi vedete din media, precum Corina Chiriac, Sanda Ladoşi, Silvia Dumitrescu, Simona Gherghe, Gabriela Firea şi Florentin Pandele, Dana şi Adrian Năstase, Roxana şi Paul Gabor-Iliescu, Oana Roman şi Marius Elisei, Violeta şi Marcel Pavel, Oana şi Cristian Brancu, Andreea Antonescu.

Modifică Setările