News

Heather Locklear: de la blonda superbă care purta XS la femeia distrusă de droguri şi kilograme în plus

Heather Locklear: de la blonda superbă care purta XS la femeia distrusă de droguri şi kilograme în plus camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

O ştim din serialul Melrose Place, acolo unde era tipa cea sexy şi rea care arăta demenţial în fustă mini.

Astăzi, blonda cuceritoare de altădată a ajuns la 59 de ani, iar timpul şi existenţa tumultuoasă din ultima perioadă au lăsat urme asupra ei.

Fotografiată la o ieşire pe străzile din Los Angeles alături de logodnicul ei, Chris Heisser, Heather Locklear a afişat atât o siluetă dezordonată, cât şi un chip aproape distrus de operaţiile estetice.

Actriţa nici nu putea afişa o formă fizică ireproşabilă având în vedere binecunoscutele probleme ale sale cu dependenţa de droguri şi alcool, motiv pentru care aceasta a ajuns de nunumărate ori la închisoare ori internată în clinici în care a fost tratată pentru afecţiuni mentale. Cel mai recent s-a întâmplat în 2019, când un judecător i-a impus internarea într-un sanatoriu, ca urmare a comportamentului ei violent faţă de actualul ei logodnic.

Locklear a fost căsătorită între 1986 şi 1993 cu rockerul Tommy Lee şi între 1994 şi 2007 cu un alt star rock, Richie Sambora. Cu cel din urmă, Heather are o fiică de 23 de ani,  Ava Sambora.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările