News

Îl mai ţii minte pe Antonio Sabato Jr.? Ce spune despre gestul care i-a distrus cariera la Hollywood: "A trebuit să vând tot ca să-mi plătesc datoriile!". Acum lucrează în construcţii!

Îl mai ţii minte pe Antonio Sabato Jr.? Ce spune despre gestul care i-a distrus cariera la Hollywood: "A trebuit să vând tot ca să-mi plătesc datoriile!". Acum lucrează în construcţii!

Are 48 de ani şi roluri în filme de acţiune precum The Big Hit, dar şi în serialul de succes General Hospital. Lansat ca un sex simbol, Antonio Sabato Jr. a făcut, însă, nişte alegeri care i-au afectat grav cariera

Actorul născut la Roma a fost unul dintre puţinii care l-au susţinut public pe Donald Trump la preşedinţie în 2016. Iar acum Sabato Jr. spune că Trump a câştigat, dar cariera lui la Hollywood-ul care îl urăşte atât de tare pe Trump s-a încheiat. "A trebuit să vând tot ca să-mi plătesc datoriile. Am fost trecut pe lista neagră a Hollywood-ului. Toţi oamenii care mă reprezentau m-au părăsit, de la agenţi la amangeri. Efectiv, a trebuit să mă mut în altă casă şi să-mi găsesc alt job ca să supravieţuiesc şi să pot avea grijă de copiii mei. A fost groaznic! Şocant! Ruşinos! O experienţă dură, fiindcă trăieşti în acel mediu de la Hollywood, dar dacă ai ceva de spus care nu le convine, îţi vor da clar de înţeles asta", a declarat Sabato Jr. Asumarea convingerilor lui politice l-au făcut un paria în Cetatea Filmului, aşa că în 2018 a încercat să obţină un loc în Congresul american - dacă tot intrase în zona politică, măcar să o facă până la capăt, s-a gândit. Însă a fost învins de un democrat. În paranteză fie spus, afirmarea convingerilor politice nu a fost singura lui alegere greşită. Au mai fost greşeli în carieră precum reality show-ul VH1 din 2009 My Antonio, în care actorul filma în Hawaii cum îşi caută o iubită... Cu astfel de antecedente care i-au dăunat imaginii, făcându-l să pară mai degreabă un soi de... cuceritor ieftin, cum ar fi putut să fie credibil în politică şi votat pentru un loc în Congres?!

Aşa încât a fost nevoit să se angajeze în construcţii. "Mă trezesc la ora două noaptea şi merg pe şantier, eu muncesc la sol şi supervizez lucrările, sunt în maşină şi inspectez diversele situri unde se lucrează. Cinci zile pe săptămână", explică Sabato, care spune că nu mai are decât colaborări ocazionale la Hollywood, din care nu pot trăi el şi familia lui. Dar filmul rămâne marea lui iubire, aşa că acum încearcă şi un proiect independent, ridicat şi cu ajutorul prietenilor: o casă de producţie pentru cei cu alte convingeri decât Hollywood-ul liberal, după cum s-a exprimat el, ca replică la discriminarea şi persecuţiile de care spune că a avut parte. Iar primul film în lucru la această casă de producţie este Trail Blazers, scris şi regizat de el, cu Dean Cain, Robert Wagner, Scott Baio, Lorenzo Lamas şi Kevin Sorbo alias Hercule. Da, adică un proiect cu o gaşcă de renegaţi ai Hollywood-ului aşa ca el.

Pe lângă acestea, italianul mai are un proiect interesant care speră să-i aducă bani: pe 17 august şi-a lansat autobiografia, Sabato: The Untold Story (foto sus). O carte în care a anunţat că oferă detalii picante despre aventurile lui cu vedete ca Madonna şi Pamela Anderson. Dar zilele lui nebune, spune el, sunt acum departe - zile în care a abuzat de metamfetamină şi a avut nevoie de internări la reabilitare. Şi zile în care viaţa lui amoroasă a fost un haos. Căsătoria, bunăoară, nu a fost niciodată o instituţie care să i se potrivească - a fost însurat un an cu Tully Jensen, din 1992 în 1993, şi 4 ani, din 2012 în 2016, cu Cheryl Moana Marie Nunes, o căsnicie distrusă de consumul lui de droguri, dar din care a rezultat un fiu. Şi apropo: Antonio şi-a anunţat candidatura la Congres chiar după divorţ şi scandalul consumului lui de droguri, făcând din problema stupefiantelor parte integrantă a platformei lui politice... Actorul mai are doi copii: un fiu cu actriţa Virginia Madsen şi o fiică cu Kristin Rossetti Biasi. De trei ani, însă, Antonio se declară fericit pe plan sentimental, având o relaţie cu Katia Fernandez (foto jos).

Foto: Getty Images, Instagram

Comentarii

Modifică Setările