News

Ileana Şipoteanu are tot mai mulţi pretendenţi. Cum a decurs întâlnirea cu unul dintre ei

Ileana Şipoteanu are tot mai mulţi pretendenţi. Cum a decurs întâlnirea cu unul dintre ei

Ilena Şipoteanu şi-a pierdut soţul, pe regretatul compozitor Dumitru Lupu, în urmă de câţiva ani. De atunci, prin jurul iubitei artiste roiesc numeroşi admiratori. Acum, artista povesteşte, cu umorul ce o caracterizează, cum a decurs întâlnirea cu unul dintre ei.

“De ceva vreme tot insista un domn bine şi drăguţ ( văduv şi dânsul) să ieşim la o cafea. L-am tot amânat şi mi-a fost ruşine după atâtea insistenţe să-i spun nu şi de data asta. Ne-am văzut în sfârşit pe un mal de lac sclipitor, undeva departe de ochii curioşi ai lumii. Din vorbă-n vorbă, (cam multă vorbă), a trecut timpul şi într-un final şi-a luat inima-n dinţi şi mi-a zis că ar trebui să încercăm să ne ducem traiul în comun. Eu, cum sunt de fel mai distrată şi gândindu-mă la orice altceva numai la o cerere de genul ăsta nu, n-am înţeles bine şi i-am spus că nu trebuie să meargă cu transportul în comun că-l duc eu cu maşina. A făcut nişte ochi mari şi după mimica feţei, am înţeles că am ratat ceva important. Doamne, iartă-mă, dar nu era pentru mine !

Şi mai avea şi un tricou pe care scria I love you...Nu, Doamne, nuu! Şi nu vă supăraţi că vă relatez minunile din viaţa mea...

Nu are pagină facebook, doar insta. Îl cheamă Mircea”, spune Ileana Şipoteanu.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările