News

Imagini inedite cu Monica şi Ramona Gabor în Mykonos

de admin

Imagini inedite cu Monica şi Ramona Gabor în Mykonos camera-retro icon Vezi galeria 20 poze

Surorile Gabor îşi petrec vacanţa de vară împreună pe insula bogătaşilor din arhipelagul grecesc.

Ca în fiecare an, Monica şi Ramona Gabor plănuiesc câte un concediu împreună, doar ele două, în care au timp să depene impresii şi amintiri, după luni întregi în care au stat despărţite. E de înţeles, de vreme ce Monica Gabor este stabilită în Malibu, California, iar Ramona Gabor în Dubai, în Emiratele Arabe Unite.

Dar iată-le din nou reunite, după luni întregi de pandemie, într-o nouă vacanţă fără parteneri şi fără copii, libere să se relaxeze şi să se distreze după pofta inimii. Destinaţia aleasă anul acesta a fost (cum altfel?) insula Mykonos, atât de la modă în perioada aceasta, dar şi atât de în vogă printre bogaţii lumii.

Cele două surori cu trupuri de manechin s-au bucurat de soare şi de mare, dar şi de micile comori ale insulei, cum ar fi o podgorie sau o livadă de măslini, unde au degustat bunătăţi locale şi au avut parte de un recital de bouzouki, chiar de la ghidul lor.

Evident că nu au rămas străine de celebrele petreceri care se încing în cluburile de pe malul mării, care încep odată cu apusul - un alt moment instagramabil. Iată cum arată albumul lor de vacanţă în Mykonos. (vezi galeria foto)

Comentarii

Modifică Setările