News

Imperiul Leilor 2021 – sezonul 2. S-a aflat când începe show-ul de la Pro TV

Imperiul Leilor 2021 – sezonul 2. S-a aflat când începe show-ul de la Pro TV

S-a aflat data exactă! Iată când începe Imperiul Leilor, sezonul 2, la Pro TV!

Imperiul leilor revine cu un nou sezon plin de speranţă, idei neconvenţionale şi concurenţi excepţionali pe 10 februarie, de la 20:30. Oameni care au ceva de demonstrat şi nu renunţă îşi vor prezenta ideile de afaceri în faţa investitorilor.

Cei 5 lei, Dan Şucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu, Dragoş Petrescu, sunt pregătiţi să ofere încredere, susţinere, să schimbe vieţi şi să demonstreze că mediul de afaceri poate depăşi orice obstacol, dacă antreprenorii iau decizii la timp. 

Cine e Cristina Bâtlan, al doilea investitor din "Imperiul Leilor" sezonul 2. Deţine o afacere pe placul femeilor

„Imperiul Leilor” revine, la PRO TV, cu un nou sezon. Oameni de afaceri puternici îşi vor asuma rolul de investitori şi vor susţine business-uri la început de drum, dar vor încerca şi să le arăte tinerilor antreprenori că dificultăţile în afaceri pot fi depăşite. Al doilea leu care intră în „Imperiul Leilor” este Cristina Bâtlan, fondatoarea brandului de încălţăminte Musette.

Cristina Bâtlan este o leoaică prietenoasă, zâmbitoare, empatică, puternică, dar agilă în faţa celorlalţi lei atunci când propunerile i se potrivesc profilului ei. A intrat în lumea afacerilor la 19 ani, când şi-a dat seama că nu va profesa ca avocat. A renunţat la cursurile Facultăţii de Drept si alături de Roberto Bâtlan a început să dezvolte o afacere cu materiale textile. De-a lungul anilor, şi-au dat seama că business-ul lor trebuie să se dezvolte şi au pus bazele grupului Musette – cel mai important brand românesc de încălţăminte. Musette are o echipa de peste 500 de membri, două fabrici, 28 de magazine în ţară şi străinătate şi o cifră de afaceri de peste 16 de milioane de euro. Despre prezenţa în show-ul Imperiul Leilor, Cristina Bâtlan spune că o priveşte ca pe o oportunitate de a întâlni tineri cu idei noi. „Aş vrea să investesc într-o companie sau afacere în care nu ar trebui să mă preocup neapărat de bunul mers, ci să vin ca business angel, să întâlnesc oameni care ştiu cum se face lucrul acesta şi să-l facă bine. Mă reinventez permanent, aşadar,  am nevoie de inspiraţie în business-ul meu actual, dar şi în viaţa mea de zi cu zi”.

Citeşte şi: Mohammad Murad, cel care şi-a dorit să devină primarul municipiului Mangalia, revine în Imperiul Leilor: "Sper să fiu de folos oamenilor care au speranţă"

Modifică Setările