Interviu

Interviu cu Dan Cruceru : “ Primii mei bani câştigaţi au fost ca aplaudac la emisiunea lui Teo.”

Interviu cu Dan Cruceru : “ Primii mei bani câştigaţi au fost ca aplaudac la emisiunea lui Teo.” camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

De la prezentator de ştiri la blogger şi de la blogger la om de afaceri şi înapoi pe sticlă. Cam aşa se poate defini ascensiunea lui Dan Cruceru, care a experimentat, recent, şi ipostaza de prezentator-comentator pentru reality-show-ul Survivor difuzat de Kanal D. OK! a vorbit cu el despre viaţa după acest show şi despre provocările ipostazelor de soţ şi tată... pe drumuri.

 

Cum a fost prima parte a acestui an pentru tine ?

A fost un an foarte bun până acum, deşi a fost un an greu, cu multe obstacole. Ma refer în special la pandemia cauzată de Covid-19. Am trecut prin emoţii puternice şi temeri, mai ales că, atunci când a izbucnit pandemia, eu eram la 10 mii de km distanţă de familie. Dar, iată, am ajuns să supravieţuim, să ne obişnuim şi cu aceste condiţii şi mergem mai departe. Spuneam că a fost un an foarte bun pentru că mi-a redeschis orizonturi, a însemnat revenirea în televiziune la cel mai înalt nivel, Survivor a fost una dintre cele mai urmărite emisiuni în acea perioadă, iar formatul este unul care ar onora orice prezentator. Financiar e bine, nu-mi place să spun cât de bogat sau sărac sunt, iar familia, sănătoşi să fim, că pe toate celelalte le rezolvăm împreună. Mi-a fost greu fără copii aproape cinci luni în Dominicană, dar, iată, acum recuperez, fiind cu ei aproape tot timpul.

 Care este secretul unui mariaj de lungă durată? Cum reuşiţi să fiţi o familie unită de atâţia ani?

Ne străduim destul de mult. Important este că amândoi ne dorim să fim împreună, aşa că, oricât de greu ne-ar fi, uneori, căutăm soluţii să mergem mai departe. Cel mai uşor este să fugi dintr-o căsnicie, iar cel mai greu să vrei să rămâi chiar şi după 11 ani. Eu şi Cristina suntem cei mai buni prieteni şi ştim că avem acelaşi interes: să facem căsnicia asta să meargă. Plus că ne-am impus să nu adormim supăraţi unul pe celălalt. Deci când e de ceartă, e cu ceartă, dar, până seara, la culcare, conflictul trebuie rezolvat, că nu putem adormi fără o îmbrăţişare.

Ce calităţi apreciezi cel mai mult la ea?

E o femeie foarte puternică. Chiar cred că un bărbat de succes are lângă el o femeie puternică, poate cu mai mult succes chiar decât el. Reuşeşte cumva să conducă familia, fără să îmi ştirbească din masculinitate, să mă asculte când am nevoie, să-mi dea sfaturi, dar, în acelaşi timp, să le primească sau să se lase îmbrăţişată, când simt că ea are nevoie de încurajări. 

Care sunt calităţile care fac din Dan Cruceru un tată cool?

Faptul că sunt prezent în vieţile copiilor mei. Nu neapărat cantitativ, deşi, cu excepţia Survivor, am lipsit foarte puţin de acasă. Dar calitativ e important. De exemplu, zilele acestea suntem într-o mică vacanţă. Şi cred că în fiecare dimineaţă car câteva găleţi cu apă din mare pentru bebe, iar cu Sophia fac zeci de castele. Fac toate lucrurile astea, stau mult cu ai mei copii. Şi da, este epuizant. Atât de epuizant, încât la prânz adorm cu ei. Dar, am ales să fiu părinte, nu doar tată.

Dan şi Cristina au împreună doi copii: Sophia şi Dan-Christian.

 În ce ai investit banii caştigaţi din televiziune? 

Hai să explic puţin: eu am trei locuri de muncă. Da, trei. Blogger la Taticool, patron la Taticool Shop şi prezentator Survivor. Primul necesită texte inspirate, al doilea concentrare pe vânzări de produse premiumpentru copii, iar al treilea, ştiţi şi voi, că s-a văzut la tv. Toate acestea îmi aduc venituri care ne permit să trăim suficient de bine, încât să nu vrem să ne mutăm din România. În funcţie de moment, investesc banii veniţi dintr-o sursă în alta. De exemplu, în privinţa afacerii principale- Taticool Shop, am lansat de curând două proiecte inedite- un concept store la Bucureşti, în parteneriat cu Cybex- un colos mondial în domeniul produselor pentru copii, este singurul de acest gen din ţară - şi al doilea proiect- un show-room cu mai multe branduri premium pentru copii la Cluj- Napoca. Ambele au deja succes, aşa că nu pot decât să mă bucur.

Iţi mai aminteşti care a fost primul tău job?

Ca să vezi cum e viaţa!!! Primii mei bani câştigaţi au fost ca aplaudac la emisiunea lui Teo. Da, stăteam în public şi ovaţionam şi eu când mi se cerea. Peste ani, iată- mă coleg de televiziune cu ea. 

Anul acesta cu toţii am stat prin ţară.Cum ar arata un top cinci al celor mai frumoase locuri din Romania, care merită vizitate?

Sunt multe locuri faine în ţara asta, păcat că durează mult să ajungi la ele. 

Mie îmi place Gura Portiţei, deltă şi mare, îmi place Sighişoara, dar şi Braşovul. Nu în ultimul rând, am petrecut nişte concedii faine la Sibiu, dar şi în Bucovina.

Vine toamna. Ce pregăteşti pentru sezonul următor?

 Momentan mă concentrez pe Taticool şi TaticoolShop. Continuu să dezvolt cele două afaceri pe care le deţin. Apoi supravieţuim cu toţii!  Dar nu pot să vă spun mai multe încă.

 

Comentarii

Modifică Setările