News

Ireland Baldwin, sosia mamei sale, Kim Basinger, în campania Guess

Ireland Baldwin, sosia mamei sale, Kim Basinger, în campania Guess

Ireland Baldwin este rodul iubirii a doi actori cât se poate de atrăgători: Alec Baldwin şi Kim Basinger. Aşa că nu se putea ca această tânără să nu fie, la rândul ei, foarte seducătoare. Genele sunt gene, până la urmă! Ireland Baldwin are 21 de ani La 21 de ani, fiica celor doi ete un model destul de apreciat în State, cel mai recent pozând pentru noua colecţie Guess Ireland Baldwin, într-un shooting alb negru foarte sexy.

Interesant este că-n aceste fotografii din campania Guess, fata apare cu o coafură nouă, asemănătoare celei clasice a mamei sale, Kim, în vârstă de 63 de ani.

Noua colecţie Guess Ireland Baldwin
Are un look ca al mamei Kim Basinger
Kim Basinger şi Alec Baldwin, circa 1995

Chiar şi cofondatorul şi CEO al brandului Guess, Paul Marciano, consideră că Ireland este bucăţică ruptă din mama ei, Kim Basinger, postând următoarele pe pagina lui de Instagram: "Ireland este o fată superbă de 1,88 m. Seamănă foarte tare cu mama ei!"

Alec Baldwin şi Kim Basinger s-au căsătorit în anul 1993, au devenit părinţii unei fetiţe, Ireland, în 1995, apoi s-au despărţit în 2000 şi au finalizat divorţul doi ani mai târziu.

Foto: Hepta

Modifică Setările