Love Story

Iubirea uitată a Barbrei Streisand cu tatăl lui Justin Trudeau, premierul Canadei. "Mă simţeam ca Jackie Kennedy!"

Iubirea uitată a Barbrei Streisand cu tatăl lui Justin Trudeau, premierul Canadei. "Mă simţeam ca Jackie Kennedy!" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Din 1998, este soţia iubitoare a actorului James Brolin.

Dar diva Barbra Streisand, ajunsă la venerabila vârstă de 78 de ani, a avut partea ei de iubiri memorabile până să se aşeze la casa ei alături de bărbatul visurilor. Richard Gere, Clint Eastwood şi chiar jucătorul de tenis Andre Agassi s-au numărat printre cuceririle cu ştaif ale celebrei actriţe şi cântăreţe.

Dar una dintre aceste poveşti de dragoste din trecut care continuă să suscite interes este cea cu prestigiosul premier canadian Pierre Trudeau, tatăl actualului prim-ministru Justin Trudeau. Toată lumea a fost şocată, în anul 1970, când Barbra a apărut la braţul politicianului canadian, o aventură romantică care o incita pe artistă, făcând-o să se simtă ca o nouă Jackie Kennedy.

Cei doi s-au întâlnit cu un an mai devreme, iar Barbrei, aflată în plin divorţ de primul ei soţ, i se părea că premierul canadian este un tip sexy şi interesant. În plus, atât Trudeau senior, cât şi Streisand se aflau pe culmile carierelor, astfel încât cuplul format de ei a fost chiar unul puternic. S-au iubit şi intens, dacă este să ne luăm după gura lumii, iar opinia publică era îndrăgostită de cuplul care ar fi putut fi, deşi relaţia lor n-a durat decât doi ani, iubindu-se în 1969 şi 1970.

Şi se pare că Barbra este cea care a pus punct relaţiei cu tatăl lui Justin Trudeau, refuzând cererea în căsătorie a acestuia. Un an mai târziu, popularul premier se căsătorea cu Margaret Sinclair, mama lui Justin, de care avea să se despartă, însă, în 1977. Să-i fi rămas gândul tot la fermecătoarea Barbra?

Foto. Profimedia

Comentarii

Modifică Setările