Vedete

Iubita lui Dani Oţil a îmbrăcat rochia de mireasă FOTO&VIDEO

Iubita lui Dani Oţil a îmbrăcat rochia de mireasă FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Gabriela Prisăcariu a îmbrăcat o rochie sclipitoare, care a intrat în Cartea Recordurilor.

Dani Oţil va fi unul dintre cei mai norocoşi miri. La braţul său, tânăra Gabriela Prisăcariu va străluci, cu siguranţă, într-o rochie de mireasă demnă de revistele de modă.

Cel puţin, modelul i-a făcut astăzi surpriza logodnicului său de-a apărea în platoul emisiunii Neatza, cu Răzvan şi Dani îmbrăcată într-o fabuloasă rochie de mireasă cu cristale, creată de Cosmina Englizian - care, de altfel, venise la Antena 1 să-şi prezinte colecţia de rochii de mireasă.

Ţinuta tip sirenă purtată de Gabriela, accesorizată cu mănuşi şi pălăriuţă, cântăreşte 12 kilograme şi a fost omologată în Cartea Recordurilor pentru cele 58.000 de cristale şi 16.000 de perle aplicate în 2.000 de ore de muncă! Mai mult, se află în topul celor mai scumpe rochii din lume, fiind evaluată la 50.000 de euro.

"Vai, nici nu mă pot uita la ea! Tu vezi cum străluceşte?" a fost reacţia lui Dani Oţil când şi-a văzut aleasa îmbrăcată în mireasă.

"Extraordinar, Dănuţule! Uite ce turnată vine pe Gabriela! N-are rost să mai căutăm! Te uiţi tu acum la 58.000 de cristale, 16.000 de perle, 12 kilograme! La banii tăi, Dănuţule..." a glumit Răzvan Simion.

Iată şi momentul savuros care a urmat: