News

Iubita lui Liviu Dragnea e în perioada schimbărilor. Irina Tănase a apărut cu un look nou, mai tineresc

Iubita lui Liviu Dragnea e în perioada schimbărilor. Irina Tănase a apărut cu un look nou, mai tineresc camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Irina Tănase a surprins recent cu noul look. Se pare că partenera lui Liviu Dragnea este într-o perioadă a schimbărilor. 

Actuala iubită a lui Liviu Dragnea nu apare des în lumina reflectoarelor. Aceasta stă departe de camerele de filmat, de aparatele de pozat ale fotografilor şi este activă doar în mediul online, mai exact pe Instagram. Acolo, aceasta postează diferite mesaje sau susţine diferite cauze umanitare. Iată că de data aceasta, Irina Tănase a făcut un selfie în maşină. 

Ea a făcut o schimbare de look. A mers la salon şi a cerut un blond deschis, a renunţat la părul şaten pe care îl avea atunci când a devenit cunoscută în calitate de iubita lui Liviu Dragnea. Poate că este într-o perioadă a transformărilor, chiar la început de an. 

Irina Tănase a mai atras atenţia recent, când a apărut fără inelul pe care Liviu Dragnea i l-a dăruit. Oare în acest timp, cât politicianul este în spatele gratiilor, au pus punct relaţiei? Aceasta apare alături de doi copii, fără bijuteria pe deget. 

Iubita lui Dragnea, legătură incredibilă cu Penitenciarul Rahova: părinţii ei lucrau acolo

Imediat după ce Liviu Dragnea a ajuns la puşcărie, jurnaliştii de la Spy News au intrat în posesia unor informaţii incredibile care o au în centrul atenţiei pe Irina Tănase. Potrivit sursei citate, părinţii tinerei în vârstă de 26 de ani au lucrat în trecut chiar în locul în care a ajuns acum Liviu Dragnea, adică la Penitenciarul Rahova, loc din care au şi ieşit anticipat la pensie!

Din câte se pare, mama Irinei Tănase a fost asistentă medicală şi câştiga 2.500 de lei pe lună, în timp ce tatăl iubitei lui Liviu Dragnea era electrician şi avea un salariu lunar de 2.100 de lei.