News

Ivanka Trump, la cuţite cu tatăl său? Iată ce spune despre un eventual al doilea mandat la Casa Albă

Ivanka Trump, la cuţite cu tatăl său? Iată ce spune despre un eventual al doilea mandat la Casa Albă camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Fiica cea mare a lui Donald Trump şi mâna lui dreaptă pare să-şi "retragă ambasadele" şi să facă un pas înapoi din piesa politică regizată de tatăl său.

Ivanka Trump trebuie să fie tare supărată pe tatăl său, de vreme ce a anunţat că, în eventualitatea realegerii lui Donald Trump pentru un alt mandat de preşedinte, ea nu va rămâne la Casa Albă.

Desigur, mulţi se întreabă şi acum care e, de fapt, rolul Ivankăi şi al soţului său, Jared Kushner, în staff-ul lui Trump, de vreme ce misiunea lor de "mediatori" a cam dat greş de fiecare dată. Sau poate tocmai de aceea fiica cea mare a magnatului devenit preşedinte al Americii nu-şi mai găseşte locul în administraţia prezidenţială şi vrea să se întoarcă la ce ştie să facă mai bine: business.

"Prioritatea mea sunt copiii mei şi fericirea lor, iar în deciziile mele voi ţine mereu cont de nevoile lor", i-a spus Ivanka Trump jurnalistei Margaret Brennan într-un interviu pentru CBS, atunci când a fost întrebată cum vede ea viitorul său la Casa Albă. "Ei îmi vor arăta care e cea mai bună alegere pentru mine", a mai spus ea, dând de înţeles că nu mai e dispusă să-i stea alături tatălui său cu orice preţ.

Modifică Setările