Gossip

Janet Jackson (53) vs. La Toya Jackson (63). După modelul MJ, cele două surori se întrec în operaţii estetice. Cine a exagerat?

Janet Jackson (53) vs. La Toya Jackson (63). După modelul MJ, cele două surori se întrec în operaţii estetice. Cine a exagerat? camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Surorile lui Michael Jackson par că-i tot calcă pe urme regretatului superstar pop în ceea ce priveşte înfăţişarea lor atât de modificată de bisturiu. În ambele cazuri, este evidentă intervenţia chirurgului plastician, însă care dintre ele, Janet sau La Toya, a mers totuşi prea departe cu operaţiile estetice?

Niciuna dintre surorile Jackson nu-şi arată vârsta!

Amândouă au exagerat cu “îmbunătăţirile” fizice. Janet, de pildă, era de nerecunoscut vara aceasta în Marea Britanie, la festivalul Glastonbury, când părea că a întinerit faţă de ultimele dăţi când fusese zărită în public. La cei 53 de ani pe care-i numără, e imposibil să nu-i fie vizibile ridurile măcar atunci când râde şi, cum abia dacă se iţesc urmele trecerii anilor pe chipul ei, e limpede pentru toată lumea că diva de culoare a recurs măcar la câte un lifting facial, dacă nu şi la injecţii cu Botox efectuate regulat pentru netezirea constantă a tenului.  

Amândouă au abdomenul plat!

Pe lângă rinoplastia pe care chiar ea a recunoscut-o într-un final, sora regretatului Rege Pop a mai recurs, cum spuneam, la liftinguri faciale, dar şi la o intervenţie de mărire a sânilor. Nu a mers atât de departe cu procedurile chirurgicale estetice ca sora sa mai mare, însă pare că a avut acelaşi plastician ca Michael, având în vedere cât de evidente sunt retuşurile făcute.

Modifică Setările