Vedete

Jessica Alves îşi celebrează goală feminitatea mult dorită! ”Trebuia să dovedesc că sunt femeie”. Fotografii incendiare

Jessica Alves îşi celebrează goală feminitatea mult dorită! ”Trebuia să dovedesc că sunt femeie”. Fotografii incendiare camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Jessica Alves savurează din plin atât de râvnitul statut de femeie. Ea mărturiseşte că s-a simţit presată să apară nud pentru a dovedi că e femeie.

Pentru a-şi celebra feminitatea atât de greu dobândită, Jessica Alves a apărut goală într-un set de fotografii incendiar.

A fost un drum lung pentru ea şi deloc uşor. Însă şi-a dorit atât de mult să fie femeie. Ea declarară cu detaşare: ”Am trecut prin 36 de ani de tranziţie, în care nu m-am simţit niciodată frumoasă, sexy sau senzuală. Acum, întorc capete şi beneficiez de atenţia multor bărbaţi, iar asta e minunat pentru egoul meu. Cu toate acestea, nu am pe nimeni.”

Jessica Alves este rugată de femei să împărtăşească cu ele sfaturi legate de frumuseţe şi operaţii estetice, iar femeile trans îi solicită sfaturi legate de tranziţie.

Vedeta şi-a făcut cont pe platforma de adulţi OnlyFans şi a ajuns la 1 milion de urmăritori. Aici încarcă materiale destinate adulţilor, iar şedinţele foto sunt organizate profesionist. De aici şi calitatea postărilor net superioară Instagram.

În august, Jessica a mărturisit că a făcut sex pentru prima dată de când e femeie şi a recunoscut că a fost foarte dureros. A stat toată ziua în pat şi a luat calmante.

Pe măsură ce se obişnuieşte cu statutul de femeie, Alves ia în calcul chiar şi posibilitatea de a rămâne gravidă! Însă admite că şansele sunt foarte mici, întrucât are pelvis de bărbat, iar acesta nu are laxitatea specifică femeilor. Totuşi nu renunţă la ideea unui transplant de uter.

Până în prezent, nu există oficial vreo reuşită a unui transplant de uter la o femeie transgender. Chiar dacă medicul ei s-ar încumeta la acest scenariu, Alves mărturiseşte că nu ar face pasul dacă nu ar şti sigur că e o intervenţie foarte sigură.

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările