Meghan & Harry

Jobul pe care Meghan Markle l-a urât: la 25 de ani, era "fata cu servieta" într-o emisiune-concurs cu premii

Jobul pe care Meghan Markle l-a urât: la 25 de ani, era "fata cu servieta" într-o emisiune-concurs cu premii camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Înainte de a începe o viaţă nouă alături de Prinţul Harry şi înainte de a primi rolul lui Rachel Zane în serialul Suits, Meghan Markle era una dintre multele actriţe de la Hollywood care se chinuiau să-şi plătească, cumva, facturile.

Iar pentru a supravieţui în Cetatea Filmului, acceptai orice job, oricât ar fi el de insignifiant. De aici şi scurta apariţie a lui Meghan în game show-ul american Deal or No Deal, găzduit de Howie Mandel, în postura de “fată cu servieta”. În timpul celui de-al doilea sezon al seriei, care a fost difuzat în 2006, o Markle de doar 25 de ani a avut o treabă foarte importantă: afişarea servietei cu nr. 24 şi dezvăluirea sumei ascunse în interiorul acesteia în cazul în care un concurent îi alegea numărul.

„Ajungeam să stau acolo, în picioare, pentru totdeauna pe nişte tocuri teribil de incomode şi ieftine, de zece centimetri, aşteptând ca cineva să-mi aleagă numărul pentru a putea să mă aşez”, avea să declare Meghan într-un interviu, despre experienţa ei în acest show.

E clar că Meghan n-a fost deloc o fană a acestui show, aşa cum singură a recunoscut-o mai târziu. Chrissy Teigen, o altă vedetă care a apărut în emisiune în aceeaşi postură precum Meghan, şi-o aminteşte pe ducesă ca fiind o fată foarte tăcută şi binevoitoare. E clar că astăzi stau cu totul altfel, iar Meghan este departe de a mai fi… liniştită.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările