Vedete

Julia Chelaru s-a îngrăşat, dar nu vrea să slăbească: "Mie îmi place să fiu voluptuoasă. O femeie sexy e cea cu sâni, cu fund, cu şolduri"

Julia Chelaru s-a îngrăşat, dar nu vrea să slăbească: "Mie îmi place să fiu voluptuoasă. O femeie sexy e cea cu sâni, cu fund, cu şolduri" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

A acumulat câteva kilograme în pandemie, dar nu face o tragedie din asta, pentru că, în viziunea ei, femeile voluptuoase, cu forme, sunt cele perfecte!

Julia Chelaru a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, că a avut parte de cea mai frumoasă perioadă a ei de până acum şi că statul acasă a fost benefic pentru ea. Nu doar că a petrecut mai mult timp cu iubitul său, dar s-au bucurat împreună atât de gătit, cât şi de activităţile zilnice pe care le-au făcut acasă în această perioadă, ceea ce i-a apropiat foarte mult ca şi cuplu.

“Recunosc că mie mi-a priit perioada asta de pandemie. Am petrecut mai mult timp împreună cu iubitul meu şi m-am bucurat de el. Am gătit mult împreună, am experimentat reţete noi. Singurul lucru pe care cumva îl regret este că am renunţat la perioada în care făceam mai mult sport. Dar chiar şi aşa, dacă nu am făcut mişcare, nu înseamnă că m-a lăsat definitiv de lucrul acesta.

De câteva zile, am descoperit un program nou, “Walk with me” (“Mergi cu mine”), şi aşa m-am gândit să lansez o provocare pe pagina mea de Instagram. Mi-am propus mie şi fetelor care mă urmăresc să facem sport timp de o lună, cu acest program, dar şi cu puţină dietă, să nu mai mâncăm excesiv seara, cum obişnuiam eu, iar după o lună de zile se vor vedea rezultatele. Pur şi simplu facem sport cu zâmbetul pe buze, dar în faţa televizorului. În perioada aceasta, mersul la sală s-a mai diminuat din cauza pandemiei. Sunt multe fete cărora le e frică să se expună. La mine deja acest program de sport a început să dea randament şi nu am început să îl fac de mult timp. În fiecare zi, câte o oră, o oră şi jumătate, asta fac, “Walk with me”. Şi deja se observă schimbări în jurul taliei. Mă simt bine, am un tonus bun, printr-un simplu mers mai alert”, a povestit Julia Chelaru.

Citeşte continuarea articolului pe click.ro, chiar aici.

Modifică Setările