News

Julia Roberts vrea să scape de soţ, dar şi de vila în care locuiesc. Cei doi nu se mai înţeleg deloc

Julia Roberts vrea să scape de soţ, dar şi de vila în care locuiesc. Cei doi nu se mai înţeleg deloc camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Actriţa Julia Roberts,  52 de ani, şi soţul şi ei, Daniel Moder, 51 de ani, se află în mijlocul unei noi dispute conjugale.

Cârcotaşii dau ca sigură despărţirea, asta după ce Roberts a decis să-şi vândă vila de lux, lăsând-şi efectiv soţul pe stradă.

O sursă apropiată a mărturisit că cei doi împart în continuare, casa, dar asta pentru că proprietatea este destul de mare şi se întâlnesc tot mai rar.  Atunci când o fac, se lasă însă cu scântei, iar abuzurile verbale sunt nelipsite. După multe zvonuri despre divorţ, Julia şi Daniel au încercat tot posibilul să rămână împreună şi să lucreze la relaţia lor. Din păcate, s-a întâmplat exact opusul, şi acum cei doi cred că singura soluţie rămâne separarea.

Singura problemă pentru ei este imobilul în care locuiesc la ora acuală.

Actriţa călătoreşte constant între San Francisco şi Mexic, în timp ce el este fericit în LA. Acesta este motivul pentru care Julia vrea să cumpere o casă în San Francisco şi să vândă vila.

Viaţa Juliei Roberts s-a schimbat drastic în iulie 2002. Atunci, actriţa s-a căsătorit cu cameramanul Daniel Moder, pe care îl cunoscuse pe platourile de filmare pentru producţia Mexican. În noiembrie 2004, au venit pe lume gemenii cuplului: Hazel şi Phinnaeus. Actriţa a născut cu patru săptămâni înainte de dată, dar din fericire nu au apărut complicaţii. Patru ani mai târziu, în iunie 2007, Julia a mai adus pe lume un băiat, pe Henry Daniel Moder.

Când a împlinit 51 de ani, actriţa a decis să dezvăluie câteva detalii despre căsnicia ei de 17 ani: „Întâlnirea mea cu Daniel nu poate fi comparată decât cu o perturbare tectonică puternică. Era ca şi cum pământul s-ar fi despărţit. Mi-am dat seama imediat că viaţa mea se va schimba pentru totdeauna, iar totul va fi complet diferit ", a spus Julia la acea vreme.


 

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările