News

Justin Bieber, adevărul despre viaţa sa: „Am început să iau droguri şi să fiu abuziv cu femeile“

Justin Bieber, adevărul despre viaţa sa: „Am început să iau droguri şi să fiu abuziv cu femeile“

A devenit celebru la o vârstă foarte fragedă, fiind unul dintre cei mai promiţători tineri artişti din lume, însă odată cu succesul, pentru Justin Bieber au apărut şi problemele.

Ajuns la 25 de ani, Justin Bieber a devenit celebru la 13 ani, datorită talentului său, a avut în cont milioane de dolari care s-au înmulţit de la an la an, însă la 19 ani a trecut printr-o cumpănă, după cum afirmă chiar el.

„La 19 ani, am început să iau droguri şi să fiu abuziv cu femeile din viaţa mea. Am devenit resentimentar, lipsit de respect faţă de femei, şi plin de furie. Am devenit rece cu cei care mă iubeau, şi am dispărut, m-am transformat într-o persoană patetică. Până la 20 de ani am luat toate deciziile proaste imaginabile şi am trecut de la persoana adorată, cea mai iubită din lume la cea mai ridiculizată, judecată şi urâtă persoană din lume“, a recunoscut Justin Bieber recent.

Artistul a afirmat şi că a făcut parte dintr-o familie în care lucrurile nu au fost roz, părinţii lui fiind foarte tineri atunci când el s-a născut şi, mai mult decât atât, aceştia s-au despărţit rapid şi nici nu aveau bani, iar acest lucru l-a afectat foarte rău.

Justin Bieber a ţinut însă să precizeze că acum trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieţii lui, iar acest lucru i se datorează în mare parte partenerei lui, Hailey Baldwin.

„Trec acum prin cea mai bună perioadă a vieţii mele, căsătoria! Care este o responsabilitate nouă, dar minunată şi nebunească. Înveţi să devii răbdător, înveţi ce înseamnă încrederea, angajamentul, bunăvoinţa, modestia, şi toate acele lucruri care te fac un bărbat bun“, a spus Justin Bieber.